Ο Jamie Oliver ετοιμάζει κάθε μέρα «Κυριακάτικο» πρωινό με το Home Cooker

Τι λατρεύετε ποιο πολύ στα ξενοδοχεία; Πολλοί θα απαντούσαν τον πρωινό μπουφέ, εκεί όπου βρίσκεις αχνιστά αυγά, λουκάνικα, μπέικον, μανιτάρια…Και μετά προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα, γιατί ποιος προλαβαίνει να ετοιμάσει τέτοιο «βασιλικό» πρωινό σε καθημερινή βάση; Ίσως μόνο τις Κυριακές…αλλά και πάλι, ποιος έχει διάθεση να χρησιμοποιεί τόσα σκεύη (που θα πρέπει να πλύνει μετά) και να ξοδέψει τόσο χρόνο για ένα πρωινό; Έτσι, ανάβεις για ακόμη μία φορά την τοστιέρα ή ρίχνεις γάλα στο μπολ με τα δημητριακά.

Ο διάσημος σεφ

Jamie Oliver έχει άλλη άποψη: ‘’Σε όλους αρέσει ένα καλομαγειρεμένο πρωινό, είναι όμως υπέροχο να το ετοιμάζετε εξολοκλήρου σε ένα σκεύος!’’. Πως γίνεται αυτό;

Με το Home Cooker της Phillips, τη συσκευή μαγειρέματος που λατρεύει ο Jamie Oliver όχι μόνο ως Σεφ αλλά και ως πατέρας 4 παιδιών αφού το Home Cooker μπορεί να μαγειρεύει σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και να ανακατεύει το φαγητό σε συγκεκριμένο χρόνο.

O Jamie Oliver ετοιμάζει πρωινό στο Home Cooker

Ποιος πολυάσχολος γονέας ή και εργένης δεν ονειρεύεται τη συσκευή που θα του αφήνει δύο χέρια ελεύθερα;

Μάθετε λοιπόν πως μπορείτε να μετατρέψετε κάθε μέρα σε Κυριακή, εύκολα και γρήγορα, με τις συνταγές του Jamie Oliver και το Home Cooker της Phillips.

Συνταγή για κλασσικό μαγειρεμένο πρωινό ή ο δικός σας προσωπικός πρωινός μπουφές:

Για 4 άτομα

Προετοιμασία. 5 λεπτά

Μαγείρεμα 30 λεπτά

Υλικά:

• 4 λουκάνικα τύπου chipolatas καλής ποιότητας

• 4 φέτες καπνιστού, λιπαρού μπέικον

• 1 κ.γ. ελαιόλαδο

• 150g μανιτάρια, χοντροκομμένα

• λίγα κλωναράκια φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα

• 16 τοματίνια

• 4 μεγάλα αυγά ελευθέρας βοσκής

• προαιρετικά: ψωμί, για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Βεβαιωθείτε ότι το εξάρτημα ανάδευσης βρίσκεται στη θέση του στο σκεύος, κατόπιν ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 250°C. Προθερμάνετε το γκριλ στην υψηλή θερμοκρασία εάν το προτιμάτε ψημένο.

Κόψτε τα λουκάνικα τύπου chipolatas και το μπέικον σε κομματάκια των 3 εκ. Μόλις θερμανθεί το σκεύος, προσθέστε το ελαιόλαδο και το μπέικον και ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη στα 5 λεπτά. Μόλις τελειώσει ο χρόνος, προσθέστε τα λουκάνικα και ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη για άλλα 7 λεπτά.

Προσθέστε τα μανιτάρια και τα φυλλαράκια θυμαριού στο σκεύος και ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη για 5 λεπτά – όλο αυτό το ζουμί από τα κρεατικά θα προσθέσει έξτρα γεύση στα μανιτάρια.

Προσθέστε τα τοματίνια και ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη για 5 λεπτά ακόμη. Μόλις τα τοματίνια απελευθερώσουν το χυμό τους, αφαιρέστε προσεκτικά το εξάρτημα ανάδευσης.

Δημιουργήστε χώρο σε τέσσερα σημεία στο σκεύος και ένα ένα σπάστε τα αυτά μέσα σε αυτά. Ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη για τα τελευταία 5 λεπτά.

Στο μεταξύ, εάν θέλετε να ψήσετε ψωμί, βάλτε το ψωμί σας κάτω από το γκριλ. Μόλις τα αυγά είναι έτοιμα, χρησιμοποιήστε μία μεγάλη μεταλλική κουτάλα για να σερβίρετε το πρωινό στα πιάτα σας. Σερβίρετε με φρυγανισμένο ψωμί και όλες τις αγαπημένες σας σάλτσες.

Home Cooker της Philips

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Home Cooker της Philips μπορείτε κλικ εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα