Σαμαράς από Κεφαλλονιά: Οι πληγέντες θα αποζημιωθούν – Το κράτος αντέδρασε άμεσα[βίντεο]

Δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκανε ο Αντώνης Σαμαράς μετά την έξοδο του από το δημαρχείο Αργοστολίου όπου παρεβρέθει για να του εκτεθούν όλα τα βασικά προβλήματα που προέκυψαν από τον ισχυρό σεισμό στην Κεφαλονιά.

Ο Αντώνης Σαμαράς που κατέφθασε στην Κεφαλλονιά κατευθείαν από τις Βρυξέλλες με το

πρωθυπουργικό αεροσκάφος, είχε εκτεταμένες συναντήσει με τοπικούς παράγοντες του νησιού που του παρέθεσαν όλα τα προβλήματα την περιοχής , όπως αυτά δημιιοουργήθηκαν από τον σεισμό που σημειώθηκε. Ο ίδιος συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, επισκεύθηκε δημόσια κτίρια που επλήγησαν από τον εγκέλαδο ενώ χθες διανυκτέρευσε μαζί με τους κατοίκους στο νησί.

Εξερχόμενος από το δημαρχείο ληξουρίου δήλωσε: «Όλα τα προβλήματα έχουν καταγραφεί και είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να υπάρξει άμεση αντιμετώπισή τους, ειδικά στην περιοχή του Ληξουρίου. Οι πληγέντες θα αποζημιωθούν άμεσα. Είναι η πρώτη φορά που το κράτος αντιδρά τόσο άμεσα και αυτό οι πολίτες το αναγνωρίζουν».

Ο πρωθυπουργός θα αποχωρήσει σήμερα αργά το απόγευμα από την Κεφαλλονιά, επιστρέφοντας στην Αθήνα λόγω αυξημένων υποχρεώσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα