Στην Πορτογαλία οι Αρχές για τη μικρή Μαντλίν- Σε αναμμένα κάρβουνα οι γονείς της

Στην Πορτογαλία έχουν στρέψει αποκλειστικά τις έρευνές τους οι Βρετανοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακάν το 2007 ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της.

Μάλιστα, νέες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση αφού, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αγγλικός Τύπος, σε συνομιλίες που έχουν οι βρετανικές Αρχές με τους Πορτογάλους ομολόγους τους είναι κοντά στη σύλληψη τριών υπόπτων.

Τέσσερις ντετέκτιβ της Scotland

Yard έφθασαν χθες, Τρίτη, στο Αλγκάρβε, στη νότια Πορτογαλία, για να διεξάγουν «μυστική σύσκεψη τεσσάρων ωρών» με Πορτογάλους αστυνομικούς και εισαγγελείς.

Σύμφωνα με την Daily Mail, και με όσα δηλώνει σε αυτή ανώνυμη πηγή, οι τρεις ύποπτοι πιστεύεται ότι ανήκουν σε μια συμμορία διαρρηκτών και είχαν πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό τηλεφωνικών κλήσεων μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν. Οι γονείς του κοριτσιού «κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα», δήλωσε η πηγή.

Επιπροσθέτως, από την πλευρά της πορτογαλικής αστυνομίας, η οποία το 2008 είχε βάλει στο αρχείο την υπόθεση έπειτα από 14 μήνες αμφιλεγόμενων ερευνών, άνοιξε και πάλι την έρευνα στρέφοντας το ενδιαφέρον στα ίχνη ενός πρώην εργαζομένου στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η οικογένεια Μακάν όταν το τρίχρονο κοριτσάκι εξαφανίσθηκε το 2007. Και σε συνδυασμό με τα δύο σκίτσα άνδρα που εθεάθη να μεταφέρει ένα παιδί με «ξανθά μαλλιά» τη νύκτα της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, τα οποία και έδωσαν τον Ιούλιο του 2009 από την πλευρά της οι βρετανικές Αρχές, οι έρευνες πια επικεντρώνονται αποκλειστικά στην Ιβηρική χερσόνησο.

Keywords
Τυχαία Θέματα