Κατερίνα Καινούργιου: Φοβάμαι στην ιδέα να χάσω τα πρόσωπα που αγαπάω

Σε συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στην εφημερίδα Real, μιλάει για τις κακές στιγμές της ψυχολογικά, για τις ανασφάλειες και τους φόβους που έχει ως άνθρωπος, για το χρόνο που κυλάει γρήγορα και τη φοβίζει και για πολλά ακόμη.

Στη ερώτηση εάν έχει στιγμές που να πέφτει ψυχολογικά και να κλείνεται στο εαυτό της και να χάνει τη διάθεση της, η παρουσιάστρια απάντησε : «Εννοείται, όπως συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να πέσω χωρίς λόγο, κι αυτό το θεωρώ και λίγο αχαριστία,

γιατί μπορεί να σου πηγαίνουν όλα καλά και να κάνεις αρνητικές σκέψεις. Δυστυχώς, είναι στη φύση των ανθρώπων και το παθαίνουμε όλοι».

Για το εάν έχει ανασφάλειες ως άνθρωπος, ως γυναίκα, αλλά και για τους καθημερινούς της φόβους η ίδια σχολίασε: «Κυρίως έχω ανασφάλειες σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που αγαπάω πολύ. Με τρομάζει η ιδέα ότι μπορεί κάποια στιγμή να χάσω δικούς μου ανθρώπους. Δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη μ' αυτό». Όσον αφορά το αν τη φοβίζει το πέρασμα του χρόνου η ίδια απάντησε : «Όχι, καθόλου, τον αγαπώ τον χρόνο. Μου αρέσει που μεγαλώνω, είναι η φυσιολογική εξέλιξη, και κάθε χρόνο νιώθω πιο όμορφη και πιο δυνατή».

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε στη συνέντευξή της εάν έχει πάει ποτέ κόντρα στον εαυτό της δηλώνοντας : «Παλιότερα επαναστατούσα πιο εύκολα. Έχω μάθει να συμβιβάζομαι, να ακούω και να διεκδικώ το δίκιο μου, αλλά όχι παράλογα. Μπορεί να τσακωθώ, αλλά στο τέλος θα υποχωρήσω με ωραίο τρόπο», ενώ συνέχισε απαντώντας στην ερώτηση εάν είναι απαιτητική με τους γύρω της :«Απαιτητική είμαι πιο πολύ με τον εαυτό μου, παρά με τους άλλους. Και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά με τους άλλους είμαι πιο ελαστική».

Keywords
Τυχαία Θέματα