Ρόμπερτ Ρέντφορντ για τα Όσκαρ: Θα ήταν υπέροχο να είμαι υποψήφιος αλλά δεν με στεναχώρησε

Η απουσία του από τις υποψηφιότητες για την συγκλονιστική του ερμηνεία στο «Όλα Χάθηκαν» προκάλεσε εντύπωση στο κοινό.

Ωστόσο ο διάσημος ηθοποιός σε συνέντευξη Τύπου, ανέφερε:

«Πώς μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος με την επιτυχία; Αλλά τα πρώτα χρόνια ήταν καλύτερα. Κάποια συγκεκριμένα στοιχεία και χαρακτηριστικά, που έδινα στην διοργάνωση ένα είδος οικειότητας, εκλείπουν σιγά-σιγά. Δεν είναι πια το μέρος που ήταν. Δεν μου αρέσει αυτό που έχει συμβεί» και συμπλήρωσε:

«Θα ήταν υπέροχο αν ήμουν υποψήφιος - φυσικά. Αλλά [το γεγονός ότι δεν είμαι] δεν με ενόχλησε,

ούτε με στεναχώρησε. Είμαι χαρούμενος για την ταινία. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν. Είμαι καλά. Μου έδωσε την ευκαιρία να γυρίσω στις ρίζες μου ως ηθοποιός. Για τα Όσκαρ, γίνονται πολλές καμπάνιες και μπορεί να γίνουν πολύ πολιτικές οι κινήσεις».

Στην ίδια συνέντευξη, παραδέχθηκε ότι θέλει να αλλάξει αρκετά στη ζωή του, να ξαλαφρώσει από τις «παγίδες» της συνεχούς δουλειάς, της συντήρησης των σπιτιών του, ακόμη και το Σάντανς. «Μερικές φορές, πρέπει να αλλάζεις τη φρουρά, και αυτό συμπεριλαμβάνει και εμένα.»

Τέλος, όπως αναφέρει το cinemag.gr, ανέφερε πως πλέον προσπαθεί να μην είναι επικριτικός στην καθημερινότητα του.

«Όλη μου τη ζωή ήμουν πολύ επικριτικός. Πάντα έβλεπα τι ήταν λάθος στα πράγματα και τι μπορούσε να γίνει καλύτερο. Ανέπτυξα μια σκοτεινή ματιά στη ζωή, όταν κοίταζα τη χώρα μου. Όταν ήμουν μικρός, μου έλεγαν να είμαι σωστός, ότι δεν είχε σημασία αν κέρδισες ή έχανες, μόνο το πώς έπαιζες το παιχνίδι. Και συνειδητοποίησα ότι ήταν ψέμα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα