Γνωριστήκαμε σε εκδρομή, υπήρξε ενδιαφέρον αλλά ακόμα δεν έχει κάνει κίνηση. Τι να κάνω;

Καλή χρονιά σου εύχομαι Dr Love!

Είμαι μαθήτρια της Γ Λυκείου και πολύ καλή μάλιστα και γι' αυτό πέρα από μια μακροχρόνια και ολοκληρωμένη σχέση που ειχα μέχρι το καλοκαίρι δεν εχω επιδιώξει κάποια ερωτική σχέση. Όποιο αγόρι με πλησιάζει εγω κρατάω αποστάσεις και δεν επενδύω συναισθηματικά σε κανέναν. Ισως φταίει το διάβασμα ισως φταίει πως ειχα πληγωθεί πολυ και ειχα βιώσει μεγάλη καταπίεση στην πρώτη μου κανονική σχέση. Ωστόσο, στην πενθήμερη γνώρισα κάποιον που μου άρεσε πολυ απο κάποιο άλλο σχολείο με

τον οποιο μέναμε στο ιδιο ξενοδοχείο.
Αυτός ηταν ευγενικός μαζί μου, όμορφος και μου φάνηκε πολύ καλό παιδί. Όσο ήμασταν εκεί ενα βράδυ παίζαμε χαρτιά ως το πρωί με την παρέα του (ένας φιλος του πήγε να με φιλήσει όμως εγω τον απέφυγα) και κοιμηθήκαμε για λιγο δίπλα δίπλα χωρίς να γινει κατι φυσικά. Αυτος μου χάιδεψε το πόδι όμως εγω του το έκοψα, γιατι δεν ήθελα να δώσω λανθασμένες εντυπώσεις. Πριν φύγει δεν μου ζήτησε το τηλέφωνο μου, μόνο το facebook, αλλα δεν είχα.
Οταν γύρισα στην πόλη μου έφτιαξα λογαριασμό και τον αναζήτησα. Μιλήσαμε 1-2 φορές με δικη μου πρωτοβουλία και ενας φίλος του, στον όποιο είπα πως μου αρέσει κανόνισε να βγούμε όλοι μαζι στην περιοχή που μενω. Περάσαμε πολύ ωραία, πηρα και μια φιλη μου μαζι, ομως κοιταγε τις κοπέλες που περνούσαν και είπε και για μια σερβιτορα πως ηταν ωραια. Η αλήθεια ειναι πως μου φάνηκε λιγο άκομψο ομως το κατανοώ καθώς δεν εχουμε σχέση, ακόμη τουλάχιστον. Φεύγοντας δεν ζήτησε το τηλεφωνο μου και απογοητευτηκα γιατί ημουν ο εαυτός μου, φιλική, χαρούμενη, του εδειχνα ενδιαφέρον, οχι ομως πολυ γιατι ειμαι αρκετά ντροπαλή. Ο φίλος του μου μίλησε και μου ειπε πως απ 'οτι κατάλαβε του άρεσα και την επόμενη φορα που θα βγούμε (ποτε;) του ειπε πως θα κανει κατι μαζι μου.
Γιατί ομως δεν μου εχει ζητήσει το τηλέφωνο μου; Αξιζει να κανω κατι μαζι του η να μην ασχοληθώ; Πως να συμπεριφερθώ την επόμενη φορα που θα βγουμε; Λες να θελει μονο μια φαση; Εγω δεν ξερω αν θελω φάση ή σχέση. Μου αρέσει πολύ ομως.

Αγαπητή φίλη,

Καλή χρονιά σου εύχομαι, ελπίζω να τα πας καλά στις εξετάσεις, να μπεις στη σχολή που θέλεις κτλ κτλ. Βέβαια το γράμμα σου ήταν "σφαλιάρα" για μένα γιατί με γύρισες πολλά χρόνια πίσω. Ξέρεις, πενθήμερη, εκείνος, ο φίλος του μου είπε, φάση ή σχέση και όλα αυτά τα ωραία ανέμελα που ζουν (ζούσαμε) οι μαθητές του Λυκείου.
Κοίτα να δεις, αν σου αρέσει, δεν έχεις παρά να ξαναβγείς μαζί του και όπου πάει το θέμα. Και βλέπεις στην πορεία τι θα σου βγει, τι θα του βγει και τι κατάληξη θα έχει το θέμα σας.

Αλλά τώρα μεταξύ μας, επειδή και εμείς πήγαμε μια πενθήμερη, νομίζω ότι το αγόρι θέλει περισσότερο μια φάση. Αν μάλιστα είχε γίνει και στην εκδρομή θα ήταν ιδανικό! Ξέρεις, για τους μαθητές του λυκείου, οι φάσεις των εκδρομών είναι ότι για τον υπόλοιπο κόσμο οι φάσεις του καλοκαιριού. Γίνονται εκεί και μένουν εκεί - τύπου Λας Βέγκας κατάσταση.
Τώρα βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ, που ξέρεις, το παιδί μπορεί να θέλει και σχέση. Δοκίμασέ το πάντως, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Και σου είπα, όπως σου βγει, δεν χρειάζεται να πιέζεσαι για κάτι.

Btw το ξέρεις ότι πάντα οι σχέσεις δεν θα είναι ωραίες ε; Άρα μην κλείνεσαι στον εαυτό σου όταν κάτι δεν πάει καλά. Ξεπέρνα την πίεση που δέχθηκες από την πρώτη σχέση. Εκτός αν δεν έχεις ξεπεράσει την πρώην σου. Αυτό είναι άλλο θέμα.

Btw no.2. Έχω πάντως μια ψιλοαίσθηση ότι πρέπει να αρέσεις στον φίλο του. Σε αυτόν μίλησες, αυτός το κανόνισε, αυτός είπε πως την επόμενη φορά κάτι θα γίνει. Μου φαίνεται ότι με αυτόν θα μιλάς περισσότερο μέχρι την επόμενη φορά.

Πολύ μαγκάκι και δήθεν το παίζει πάντως αυτός που σου αρέσει. Απλή παρατήρηση ήταν αυτή για τη συμπεριφορά του στον καφέ.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα