Ρεπούση: Έστειλα χρήματα στο εξωτερικό για λόγους υγείας και σπουδών

Για λόγους σπουδών και υγείας οικείων μου, εστάλησαν τα εμβάσματα στο εξωτερικό, απάντησε, με δήλωσή της, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Η κα Ρεπούση υποστηρίζει ότι τα εμβάσματα καλύπτονται πλήρως από τις φορολογικές δηλώσεις της και ήδη έχει προσκομίσει τα σχετικά στοιχεία στις αρμόδιες φορολογικές αρχές της χώρας. Ακόμη αναφέρει ότι αφού εξυπηρετήθηκαν οι ανάγκες των οικείων της, το μεγαλύτερο μέρος του ποσού επέστρεψε στην

Ελλάδα.

Νωρίτερα το υπουργείο Οικονομικών θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή και ανέφεραν ότι βουλευτές είχαν βγάλει εμβάσματα στο εξωτερικό, βγάζοντας στη δημοσιότητα τα ονόματα τους και αναφέροντας ότι διερευνώνται.

Πρόκειται για την Μαρία Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ, τον Βασίλη Κικίλια από την ΝΔ και τον Βασίλη Καπερνάρο από τους ΑΝ.ΕΛ. Και οι τρεις βουλευτές εξέδωσαν ανακοίνωση για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, με τον κ. Κικίλια να ισχυρίζεται ότι όλα είναι ψευδή και τον κ. Καπερνάρο να λέει ότι όλο αυτό έγινε με σκοπό να αμαυρωθεί το όνομα του επειδή θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Φωτογραφία Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα