Ρεκόρ 16 σερί νικών για την Ρεάλ Μαδρίτης του Αντσελότι [βίντεο]

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε δύσκολα την Μάλαγα εκτός έδρας με 1-2 έφτασε τις 16 σερί νίκες και τώρα κυνηγάει να πιάσει το ρεκόρ που κατέχει το αντίπαλον δέος, η Μπαρτσελονα...

Ο Καρλο Αντσελότι έκανε αυτό που δεν μπόρεσε ο Ζοσέ Μουρίνιο κατά τη θητεία του στους «Μερένγκες». Ο Ιταλός έσπασε το φράγμα των 15 σερί νικηφόρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με το διπλό στην έδρα της Μάλαγα να είναι η 16η νίκη, βάζοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του στα βιβλία των ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον,

ο Καρλέτο κυνηγάει να σπάσει το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα και του Φρανκ Ράικαρντ την περίοδο 2005-2006, όπου ο Ολλανδός με τους «μπλαουγκράνα» έφτασε τις 18 διαδοχικές νίκες.

«Μοιάζει με όνειρο αλλά είναι πραγματικότητα. Είμαστε χαρούμενοι με αυτή τη φόρμα που έχουμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε. Ο κόσμος θα μου δώσει τα εύσημα για αυτό αλλά το κλειδί για το ρεκόρ είναι πως είμαι ευτυχής που προπονώ μία φανταστική ομάδα με φανταστικούς παίκτες και που δουλεύω σε έναν φανταστικό σύλλογο. Έχω βαθύ σεβασμό για αυτούς τους παίκτες και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι επειδή η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Μου έχει προκαλέσει επίσης έκπληξη η αμυντική συμπεριφορά μερικών παικτών, όπως για παράδειγμα του Χάμες, του Ίσκο και του Μπέιλ. Η ομάδα είναι συμπαγής και δουλεύει σκληρά. Αυτό που έκανε απόψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι περίεργο επειδή πάντα σκοράρει και απόψε έδωσε δύο ασίστ. Έπαιξε φανταστικά και είχε έναν ρόλο κλειδί στην ιστορική νίκη», ήταν τα λόγια του Κάρλο Αντσελότι μετά την 16η φετινή νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Ροσαλέδα» επί της Μάλαγα.

Δείτε πως η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μάλαγα:


Malaga v Real Madrid highlights & all goals HD από hoofoot

The post Ρεκόρ 16 σερί νικών για την Ρεάλ Μαδρίτης του Αντσελότι [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα