Super League: Σε Κέρκυρα και Τούμπα το ενδιαφέρον του δεύτερου μέρους της 12ης αγωνιστικής

Στο νησί των «Φαιάκων» και στην Τούμπα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της δεύτερης πράξης της 12ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ολυμπιακό κόντρα στην Κέρκυρα να θέλει το διπλό για να κρατήσει την επαφή του -2, από τον ΠΑΟΚ

και τους Θεσσαλονικείς κόντρα στον Πανθρακικό θέλουν το τρίποντο για να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα των «ερυθρόλευκων»...

Το πρώτο... πιάτο της Super League, δεν ήταν και τόσο θεαματικό. Δύο λευκές ισοπαλίες σε Μυτιλήνη, Λιβαδειά και μόλις δύο γκολ στη νίκη του Ατρόμητου επί της Ξάνθης. Η δεύτερη ημέρα της 12ης αγωνιστικής συνεχίζεται με έξι αναμετρήσεις.

Κέρκυρα – Ολυμπιακός

Οι πρωταθλητές Ελλάδος προέρχονται από την ήττα με 4-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κέρκυρα έχουν δύο λόγους για να θέλουν να κερδίσουν. Ο ένας αφορά την ανατροπή της ψυχολογίας στο στρατόπεδο της ομάδας και ο δεύτερος να διατηρήσουν την επαφή του -2 από τον ΠΑΟΚ, δεδομένο ότι εκκρεμεί το ντέρμπι των δύο ομάδων στο Φάληρο και ο Ολυμπιακός αν πάρει το τρίποντο κόντρα στους «Φαίακες» - παραδοσιακά κερδίζει την Κέρκυρα – τότε θα έχει την ευκαιρία στο ντέρμπι να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία και να είναι μόνος πρώτος.

Σε ό, τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τον Ερίκ Αμπιντάλ, τον Ιμπραήμ Αφελάι καθώς επίσης και τον Κώστα Μήτρογλου και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ισπανό τεχνικό ο Μπενίτες, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Ώρα σύσκεψης: 15:00, Novasports 2

Συνάντηση κορυφής: Δημοτικό Στάδιο Κέρκυρας

Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης

Οι Αρκάδες την Πέμπτη έκαναν τεράστιο... come back στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας στο Europa League, ωστόσο η νίκη δεν ήρθε και αποκλείστηκαν από την διοργάνωση κάτι που τους βοηθάει στο να ρίξουν όλο το βάρος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο στόχος της ομάδας από την Τρίπολη είναι να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και να πάρει πάλι το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η θέση που έχει μέχρι στιγμής δεν του επιτρέπει να βλέπει τον στόχο του και στο Παγκρήτιο θα κυνηγήσει τη νίκη επί του Εργοτέλη. Από την άλλη πλευρά οι Κρητικοί βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και γνωρίζουν πολύ καλά πως η νίκη επί του Αστέρα δεν θα είναι καθόλου εύκολη.

Ώρα σύσκεψης: 17:15, Novasports 4

Συνάντηση κορυφής: Παγκρήτιο Στάδιο

ΠΑΟΚ – Πανθρακικός

Στον ΠΑΟΚ θα έχουν το πλεονέκτημα να γνωρίζουν το αποτέλεσμα στην Κέρκυρα, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Ολυμπιακό. Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να προφυλάξει και να ξεκουράσει παίκτες εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε ό, τ αφορά το ματς με τον Πανθρακικό οι «ασπρόμαυροι» βλέπουν μόνο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και η διαφορά με τον Ολυμπιακό θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα στην Κέρκυρα.

Ώρα σύσκεψης: 17:15, Novasports 2

Συνάντηση κορυφής: Γήπεδο Τούμπας

Πανιώνιος – Νίκη Βόλου

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως το βαθμολογικό ντέρμπι της ημέρας. Ο Πανιώνιος και η Νίκη Βόλου βρίσκονται στο... υπόγειο του βαθμολογικού πίνακα και αμφότεροι θέλουν νίκη για να ανασάνουν και να ανέβουν ορισμένες θέσεις στην βαθμολογία.

Ώρα σύσκεψης: 17:15, Novasports 6

Συνάντηση κορυφής: Δημοτικό Στάδιο Νέας Σμύρνης

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

Μόλις τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, ο ΠΑΣ έχει 13 βαθμούς και είναι στην 9η θέση, ενώ ο ΟΦΗ έχει 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση. Οι Γιαννιώτες τη 10η αγωνιστική κέρδισαν τη Νίκη Βόλου με 4-0 και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο, ενώ ο ΟΦΗ ψάχνει απεγνωσμένα ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην φύγει με άδεια χέρια από τα Ιωάννινα.

Ώρα σύσκεψης: 17:15, Novasports 7

Συνάντηση κορυφής: Γήπεδο Ζωσιμάδων

Παναθηναϊκός – Βέροια

Καθόλου εύκολο παιχνίδι για τους «πράσινους» κόντρα στην φετινή αποκάλυψη του πρωταθλήματος την Βέροια. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ήττα μεσοβδόμαδα στη Μόσχα από την Ντιναμό και κρατάει το πρώτο ημίχρονο στην Ρωσία. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και για να γίνει αυτό θα πρέπει στη Λεωφόρο να κερδίσουν την Βέροια, η οποία έχει ένα βαθμό παραπάνω από τον Παναθηναϊκό και μια ισοπαλία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα είναι πολύτιμη για εκείνη.

Ώρα σύσκεψης: 19:30, Novasports 1

Συνάντηση κορυφής: Απόστολος Νικολαΐδης

The post Super League: Σε Κέρκυρα και Τούμπα το ενδιαφέρον του δεύτερου μέρους της 12ης αγωνιστικής appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα