Προβοκάτσιες παντού θέλει να βλέπει το Μαξίμου: Ο Μάρδας θα κινηθεί νομικά για τα αυτονότητα

15:33 6/5/2015 - Πηγή: KoolNews

Για χυδαία συκοφαντία στο πρόσωπο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα κάνουν λόγο κυβερνητικοί κύκλοι επικαλούμενοι το Πόθεν Έσχες που κατέθεσε στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι το Πόθεν Έσχες είχε κατατεθεί στις 27 Απριλίου του 2015 και κυβερνητικοί κύκλοι σημειώνουν πως τα φωτοαντίγραφα όλων των λογαριασμών και οι κινήσεις τους έχουν κατατεθεί στη Βουλή από τον κ. Μάρδα. Επίσης προειδοποιούν πως ο αναπληρωτής υπουργός θα κινηθεί νομικά «για

να υπερασπιστεί τα αυτονόητα».

Μάλιστα, σημειώνουν ότι αποδεικνύεται αυτό που ισχυριζόμαστε από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για «προβοκάτσια στρεφόμενη εναντίον της κυβέρνησης». Οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν ότι τι ψέμα έχει κοντά ποδάρια και «ας το αντιληφθούν όσοι κάνουν τέτοια “δημοσιογραφική” έρευνα, αλλά και όσοι σπεύδουν να την υιοθετήσουν για μικροκομματικούς λόγους».

«Να δώσει στη δημοσιότητα η κυβέρνηση τις κινήσεις των λογαριασμών»

Να δώσει στη δημοσιότητα τις κινήσεις των λογαριασμών του Δημήτρη Μάρδα καλεί το Ποτάμι την κυβέρνηση.

«Επειδή η θέση που κατέχει δεν επιτρέπει να υπάρχουν “σκιές” σε τόσο ευαίσθητα θέματα, καλείται να δώσει στη δημοσιότητα την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών του ώστε να φανεί η αλήθεια» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Στον αγώνα για τη χώρα οι πολιτικοί οφείλουν να δίνουν το παράδειγμα και όχι να κάνουν το αντίθετο από αυτό που ζητούν από τους πολίτες», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος υπενθυμίζοντας ότι με ερώτηση σύσσωμης της κοινοβουλευτικής του ομάδας «έχει ζητήσει από όλους τους υπουργούς και τους βουλευτές, που έχουν χρήματα στο εξωτερικό να τα φέρουν στην Ελλάδα».

Φωτογραφία Eurokinissi

The post Προβοκάτσιες παντού θέλει να βλέπει το Μαξίμου: Ο Μάρδας θα κινηθεί νομικά για τα αυτονότητα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα