Πρωτοσέλιδα: Υπουργός έφτιαξε ΜΚΟ για να μαθαίνει λογιστικά σε… Αλβανούς και έφαγε 370.000

Προσλήψεις εξπρές σε ΟΤΕ, ΜΕΤΡΟ και ΔΕΗ για πάνω από 1.600 άτομα, τι μπορεί να φέρουν στη χώρα οι πρόωρες εκλογές και η έναρξη νέων ελέγχων για τις συντάξεις είναι μερικά από τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "1.186 προσλήψεις σε ΟΤΕ,

ΜΕΤΡΟ και ΔΕΗ".

Η εφημερίδα γράφει ότι "τρεις μεγάλοι οργανισμοί προχωρούν άμεσα στην πρόσληψη 1.186 νέων υπαλλήλων".

ΕΘΝΟΣ: "Σταματήστε τα βρώμικα παιχνίδια!".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με τρόπο που δεν επιδέχεται περαιτέρω αμφισβητήσεις η Τράπεζα της Ελλαδος απαντά στον υπόγειο πόλεμο σε βάρος του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Κάνει λόγο για βρώμικο παιχνίδι. «Φωτογραφίζει» το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως πηγή της διαρροής πληροφοριών για «μαύρη τρύπα» 20 δισ. ευρώ, που θα δημιουργούσε νέα δεδομένα στην ανακεφαλαιοποίηση".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Η προφητεία Αγαθάγγελου για το «ξύπνημα της Ρωσίας» και την... 22α του Μαρτίου!!!"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "από το 1279 (!) ο Αγιος είχε προβλέψει τα τωρινά γεγονότα σε Ουκρανία και Κωνσταντινούπολη".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Προσλήψεις εξπρές για 1.618 στο Δημόσιο".

Η εφημερίδα γράφει ότι "σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή αιτήσεων για 1.159 εποχικούς υπαλλήλους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι φύλακες, αρχαιολόγοι, καθαριστές, εργάτες, προσωπικό ασφαλείας, μηχανικοί, τεχνίτες κ.α. Παράλληλα, μέσα στις επόμενες μέρες ανακοινώνεται από το υπουργείο Οικονομικών η έναρξη αιτήσεων για δύο προκηρύξεις μονίμων σε εφορίες και τελωνεία".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Εχασαν 27 εκατ. από ανικανότητα!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "παχιά τα λόγια της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τον πρωτογενή τομέα, την ώρα που οι αγρότες ζητούν λύσεις εδώ και τώρα στα προβλήματά τους. Σύμφωνα με έγγραφο της Ε.Ε., που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Ε», η χώρα μας δεν κατόρθωσε ν΄απορροφήσει κονδύλια ύψους 27.351.958,79 ευρώ και τα έχασε οριστικά στις 31 Δεκεμβρίου 2013".

ΕΣΤΙΑ: "Πού θα οδηγήσουν πρόωρες εκλογές".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ο ελληνικός λαός έχει κοντή μνήμη, παρασύρεται εύκολα και είναι έτοιμος να επαναλάβει τα ίδια λάθη. Αυτό προκύπτει από την απάντηση που δίδεται σήμερα στις διάφορες δημοσκοπήσεις, για το αν οι πολίτες θέλουν να εξαντληθή η κυβερνητική τετραετία ή προτιμούν την διενέργεια πρόωρων εκλογών".

Η ΑΥΓΗ: "«Πάρτα όλα» στα κανάλια".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "νέο δώρο στους καναλάρχες μετά τις ψηφιακές άδειες και την αναβολή του ειδικού φόρου τηλεόρασης: η κυβέρνηση απελευθερώνει τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό τζόγο μετατρέποντας την τηλεοπτική οθόνη σε «κουλοχέρι» για όλη την οικογένεια!".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Πληρώστε πάλι για τις τράπεζες".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "το ενδεχόμενο να βάλουν και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη οι φορολογούμενοι, ώστε να στηριχθεί το τραπεζικό σύστημα, δεν είναι πλέον καθόλου απίθανο. Οι νέες κεφαλαιακές ανάγκες, σύμφωνα με το ΔΝΤ, εκτιμώνται στα 20 δισ. ευρώ, ποσό υπερτριπλάσιο από το σενάριο των 5-6 δισ. ευρώ που κυκλοφορούσε πριν από την έλευση της τρόικας. Το θέμα «καίει» την κυβέρνηση, καθώς συνδέεται άμεσα με τη βιωσιμότητα του χρέους".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Παζάρι με την τρόικα για το πλεόνασμα".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "εξαιρετικά δύσκολος θα είναι και ο νέος γύρος των διαπραγματεύσεων με την τρόικα που ξεκίνησε χθες, αφού παραμένουν οι διαφορές σε σημαντικά ζητήματα. Η τρόικα διατυπώνει επιφυλάξεις για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013 και εναπόκειται στη Eurostat να αποφασίσει εάν θα προσμετρηθούν σε αυτό ή στο 2014 σημαντικά έσοδα που ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Από κόσκινο και πάλι οι συντάξεις".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η άμεση αναστολή της καταβολής προνοιακών επιδομάτων σε 932 θανόντες διατάχθηκε τον Φεβρουάριο από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης μετά από διασταύρωση στοιχείων του συστήματος «ΑΡΙΑΔΝΗ» και ΑΜΚΑ".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Καμιά ιδιωτικοποίηση στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "εκφράζουμε την έμπρακτη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά, ευρύτερα ο λαός της περιοχής, έτσι ώστε να μη γίνει καμιά μετεγκατάσταση, να μη γίνει καμιά ιδιωτικοποίηση".

ΤΑ ΝΕΑ: "Βρώμικα παιχνίδια με τράπεζες-πλεόνασμα".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "βρώμικο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζει το ΔΝΤ πολλαπλασιάζοντας τις κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών, ώστε να πιέσει για νέο Μνημόνιο. Παράλληλα, η τρόικα επιχειρεί να ροκανίσει το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος".

Kontranews: "Υπουργός έφτιαξε Μ.Κ.Ο. για να μαθαίνει λογιστικά σε... Αλβανούς και έφαγε 370.000".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "το πρωτοπαλίκαρο του αρχιερέα της διαπλοκής Κώστα Σημίτη και βασικό στέλεχος της «Κίνησης των 58» κρατικοδίαιτων αργόσχολων που επιχειρούν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό και να επαναφέρουν φαντάσματα στην πολιτική ζωή, είχε στήσει Μ.Κ.Ο. για... Αλβανούς εισπράττοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το δημόσιο κορβανά".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Υποπτα παιχνίδια με τις τράπεζες".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ανεβαίνει το θερμόμετρο στον τραπεζικό τομέα, λίγες ώρες μετά την άφιξη της τρόικας στην Αθήνα. Ενα τουλάχιστον περίεργο δημοσίευμα των FT, που επικαλείται πηγές από το ΔΝΤ και ανεβάζει τις ανάγκες των τραπεζών στα 20 δισ., ήταν αρκετό να δημιουργήσει ισχυρές πιέσεις στο Χρηματιστήριο. Κύκλοι της Τράπεζας της Ελλάδος, πάντως, υπογραμμίζουν πως πρόκειται για πολιτικό παιχνίδι, στο οποίο δεν είναι διατεθειμένοι να εμπλακούν".

ΚΕΡΔΟΣ: "Πολιτικό παιγνίδι ΔΝΤ και ΕΕ στα πόδια των ελληνικών τραπεζών".

Η εφημερίδα γράφει ότι "σε μείζον θέμα με ξεκάθαρο πολιτικό χαρακτήρα που ξεπερνά τα όρια της χώρας και αφορά ευθέως τις εύθραυστες σχέσεις ΕΕ και ΔΝΤ εξελίσσεται η υπόθεση των κεφαλαιακών αναγκών των ελληνικών τραπεζών τη στιγμή που η τρόικα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και οι διαπραγματεύσεις στο κρισιμότερο στάδιο".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Εξασθενούν οι προσδοκίες για διανομή πλεονάσματος".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "Εξασθενούν οι προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί από την κυβέρνηση για τη διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος στους οικονομικά ασθενέστερους, μετά τη χθεσινή σθεναρή στάση της τρόικας, η οποία ζητεί, πριν από την οποιαδήποτε απόφαση, να «κλειδώσει» η βιωσιμότητα του πλεονάσματος των προϋπολογισμών των επόμενων ετών".

Keywords
μκο, μκο, πρωτοσελιδα, διεθνές νομισματικό ταμείο, ελευθερη ωρα, η εφημεριδα, τα νεα, οτε, μετρο, δεη, εκλογες, δημοκρατια, τραπεζες, νέα, ωρα, ελευθεροτυπια, φως, εστια, μνήμη, δημοσκοπηση, αυγη, εφημεριδα, ΔΝΤ, βιωσιμότητα, καθημερινη, τροικα, eurostat, επιδοματα, αριαδνη, αμκα, ριζοσπαστησ, ΚΚΕ, ελλαδα, μνημονιο, άφιξη, αθηνα, κερδοσ, ναυτεμπορικη, σθεναρή, μυστικες δημοσκοπησεις, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, χρηματιστηριο, σταση εργασιας, εφημεριδα δημοκρατια, νεα κυβερνηση, μνημονιο 2, εκλογες 2012, 600 δις, τελη κυκλοφοριας 2013, μνημονιο 3, εκλογες 2014, αμκα μου, νεο μνημονιο, υπουργειο εργασιας, μνήμη, το θεμα, αυγη, θεμα, καθημερινη, ναυτεμπορικη, ουκρανια, παιχνιδια, υπουργειο οικονομικων, υψος, φως, ωρα, άφιξη, βιωσιμότητα, βρισκεται, γεγονοτα, γινει, γυρος, δημοσιο, διεθνές νομισματικό ταμείο, δωρο, εγγραφο, ευκολα, ευρω, εξελιξη, εφημεριδα, εφοριες, ζωη, ιδια, υποθεση, ζητουνται, κυβερνηση, λαθη, λογια, λογο, μειζον, οθονη, ορια, πηγη, προβληματα, προσληψεις, σεναριο, σθεναρή, φαντασματα, χερι, ωρες, eurostat, φυλακες, χωρα, υπουργειο, παιχνιδι, πηγες, ποδια, τραπεζα, θερμομετρο, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα