Ο Σπηλιωτόπουλος στην μάχη των εκλογών – Ποιοι στελεχώνουν το επιτελείο του

Έντονες είναι οι ζυμώσεις στο επιτελείο του επίσημου γαλάζιου υποψηφίου, Άρη Σπηλιωτόπουλου, μιας και έκλεισε το πρώτο σημαντικό προεκλογικό deal, ενώ έχει αναλάβει η δράση η ομάδα που θα αναλάβει να οδηγήσει τον γαλάζιο βουλευτή στο δημαρχιακό μέγαρο.

Πιο συγκεκριμένα, έχει κλείσει η συνεργασία με τον νυν δημοτικό σύμβουλο, Γιώργο Αμυρά, ο οποίος την προηγούμενη τετραετία ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο δήμο και δούλεψε μεθοδικά σε αρκετά θέματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες,

θα αξιοποιηθούν προτάσεις του κ. Αμυρά επί οικονομικών και οικολογικών θεμάτων, σε μια συνεργασία, η οποία έχει ως στόχο να διεισδύσει πλέον και στην κεντρογενή δεξαμενή ψηφοφόρων, από όπου αντλεί τη δυναμική του ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που στελεχώνουν το επιτελείο του κ. Σπηλιωτόπουλου, αυτά είναι:

Ο Γιάννης Παπουτσάνης, άλλοτε διευθυντής του Ελεύθερου Τύπου, ο πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας «Δημοκρατία», Νίκος Ελευθερόγλου και η στρατιωτική συντάκτης, Ιωάννα Ηλιάδη, στο επικοινωνιακό επιτελείο.Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο οποίος αναλαμβάνει τον τομέα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο κ. Αρκουμανέας είναι πρώην διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων και είναι μεταγραφή από το επιτελείο του κ. Κακλαμάνη. Σημειώνεται τέλος πως είναι σύζυγος της γνωστής δημοσιογράφου, Εύας Αντωνοπούλου.Ο πολύπειρος strategist, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στρατηγικής Stratego, Ευτύχης Βαρδουλάκης, ο οποίος έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στον προεκλογικό στίβο. Ο κ. Βαρδουλάκης έφερε μαζί του τον συνεργάτη του από την Stratego, Άκη Γεωργακέλλο.Στο κομμάτι της επικοινωνίας συνεισφέρουν ακόμα οι Ιάκωβος Αρμάος, Γιώργος Μαυρογένης και Όμηρος Τσάπαλος.Σε πολιτικό επίπεδο, επικεφαλής της προσπάθειας ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Σπηλιωτόπουλου, Θανάσης Κοτταράς και τα γαλάζια στελέχη κ.κ. Καραγιάννης, Μπούλιας (πρώην Γραμματέας Νέας Γενιάς), Ρηγόπουλος και η κυρία Καίτη Ρηνάκη.Η Νίκη Γκοτσοπούλου, πρώην Γενική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, θα προσφέρει νομικές συμβουλές.

Άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα επιστρέψει και ο πολύ στενός συνεργάτης του κ. Σπηλιωτόπουλο και άλλοτε κορυφαίος επικοινωνιολόγος της ΝΔ, Περικλής Πηλίδης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα