Πρωτοσέλιδα: Στη σύνταξη με πλασματικά έως 15 χρόνια νωρίτερα

Οι φορολογικές δηλώσεις, τα χαράτσια, τα σενάρια πρόωρων εκλογών, αλλά και δημοσκόπηση - έκλπηξη που δίνει πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Πανικός με τις φορολογικές δηλώσεις»

Η εφημερίδα γράφει ότι "πανικός επικρατεί με τις φορολογικές δηλώσεις και τις προθεσμίες υποβολής. Το ΤΑXISnet παθαίνει συνεχώς μπλακάουτ, με αποτέλεσμα

να είναι «κλειστό» για πολλές ώρες και η υποβολή των δηλώσεων να καθίσταται αδύνατη».

ΕΘΝΟΣ: «Ράβε- ξήλωνε με τις ποινές της Εφορίας»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε αλλαγές του ποινολογίου για τις φορολογικές παραβάσεις προχωρεί η κυβέρνηση. Οι τροποποιήσεις περιλαμβάνονται σε νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή. Προβλέπονται εξπρές δεσμεύσεις, κατασχέσεις, πλειστηριασμοί».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Ο Χριστόδουλος… δολοφονήθηκε!!!»

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ο θάνατος, όμως, του Χριστόδουλου ήταν κομβικό γεγονός. Από τη στιγμή που… ξεμπέρδεψαν με τον «ενοχλητικό» Αρχιεπίσκοπο, τώρα ετοιμάζονται να τινάξουν στον αέρα τα θεμέλια της Εκκλησίας της Ελλάδος».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Στη σύνταξη με πλασματικά έως 15 χρόνια νωρίτερα»

Η εφημερίδα γράφει ότι "ποιοι και πως μπορούν να αναγνωρίσουν χρόνο για σπουδές, παιδιά, στρατό, άδειες, κενά ασφάλισης. Πότε συμφέρει και πόσο κοστίζει η εξαγορά. Πλήρης οδηγός για 1,1 εκατ. Ασφαλισμένους. Αναλυτικοί πίνακες για δημόσιο, ιδιωτικό τομέα, ελεύθερους επαγγελματίες».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Τα 15 κρυφά χαράτσια»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «ασυνεπής και ανακόλουθη εμφανίζεται και πάλι η κυβέρνηση, αφού ο Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος επιφέρει όχι μία και δύο, αλλά 15 σημαντικές επιβαρύνσεις στους φορολογουμένους, παρά τις δεσμεύσεις περί του αντιθέτου».

ΕΣΤΙΑ: «Τα σενάρια προώρων εκλογών»

Η εφημερίδα τονίζει ότι "με αφορμή τα όσα συνέβησαν κατά την ψήφιση του τελευταίου πολυνομοσχεδίου, το περιβάλλον του πρωθυπουργού προέβη σε μία σαφή προειδοποίηση. Ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Τ. Μπαλτάκος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό εδήλωσε: «Εάν κάποιο νομοσχέδιο, που είναι κρίσιμο και καίριο, δεν ψηφιστεί, την επομένη κιόλας μέρα το πρωί θα κηρυχθούν εκλογές».

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «Εύσημα με αστερίσκους για Οικονομία»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι " ο Αντώνης Σαμαράς υποδέχτηκε τον κ. Λιου στο Μουσείο της Ακρόπολης, ο οποίος έστειλε μήνυμα στήριξης από τις ΗΠΑ και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση εδώ και ένα χρόνο».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ- Δημοσκόπηση της Pulse RC καταγράφει τις εκλογικές συμπεριφορές»

Η εφημερίδα γράφει ότι " το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναδεικνύεται σε νικητή της δημοσκοπικής διελκυστίνδας , όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της Pulse RC, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της «Εφ.Συν.». Τα υπόλοιπα κόμματα φαίνεται να διατηρούν τις δυνάμεις τους, μικρές ή μεγάλες αποκλίσεις, αν και η ΔΗΜΑΡ «ακροβατεί» στο όριο εισόδου στη Βουλή».

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ: "Νέο χαράτσι από τη ΔΕΗ»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι " νέα επιβάρυνση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ κατά 54 ευρώ τον χρόνο στα οικιακά τιμολόγια για κάθε ρολόι φέρνει αιφνίδια απόφαση της ΡΑΕ προκειμένου να καλυφθεί το έλλειμμα για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας».

ΤΑ ΝΕΑ: "Λάθη με… τόκο στις φοροδηλώσεις»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι " αντιμέτωποι με νέα ταλαιπωρία βρίσκονται οι φορολογούμενοι, καθώς βροχή από λάθη παρατηρείται στους τόκους των καταθέσεων που έχουν καταχωριστεί στις φορολογικές δηλώσεις τους. Οι τόκοι αναρτήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο TAXISnet».

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Η ώρα της κρίσης για 28 επώνυμους»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ασφυκτικοί έλεγχοι σε ΦΠΑ με στόχο έσοδα και ακρίβεια»

Η εφημερίδα τονίζει ότι " «απόχη» στις επιχειρήσεις που κλέβουν το ΦΠΑ από το Δημόσιο στήνει το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να περιορίσει ταυτόχρονα την ακρίβεια αλλά και την αισχροκέρδεια στην αγορά».

Keywords
Τυχαία Θέματα