Πρόκληση της BILD: Στείλτε μας selfies με «NEIN» στους άπληστους Ελληνες

Ένα ακόμα προκλητικό άρθρο για την Ελλάδα δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα Bild η οποία εντείνει την ανθελληνική εκστρατεία της για παροχή οικονομικής βοήθειας στην Αθήνα παροτρύνοντας τους Γερμανούς πολίτες που λένε «nein» στη παράταση του ελληνικού προγράμματος, να δηλώσουν συμμετοχή.

Συγκεκρμένα,

μέσω της καμπάνιας της «Οχι στα χρήματα για τους άπληστους Έλληνες», η Βild καλεί τους Γερμανούς που αντιτίθενται στην παράταση του ελληνικού προγράμματος να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

Να τυπώσουν το επίμαχο άρθρο που λέει «όχι» στα χρήματα για τους άπληστους ΕλληνεςΝα βγάλουν μία δική τους φωτογραφία και να την επισυνάψουν στο σχετικό άρθρο καιΝα βγάλουν μία selfie μαζί με το επίμαχο άρθρο και να το αποστείλουν μέσω e-mail στην Βild, αναγράφοντας το όνομά τους και το κινητό τους τηλέφωνο.

Η γερμανική εφημερίδα φιλοξενεί επίσης δηλώσεις Γερμανών οικονομολόγων οι οποίοι δίνουν... γραμμή στον κυβερνητικό συνασπισμό της Άγκελα Μέρκελ να καταψηφίσει το αίτημα για παράταση του ελληνικού προγράμματος στην αυριανή ψηφοφορία στην Bundestag.

H Bild επισημαίνει ότι δεν είναι η πρώτη αλλά η πέμπτη φορά που η κυβέρνηση των Αθηνών ζητά οικονομική ενίσχυση και επικαλείται αιχμηρές δηλώσεις του Γερμανού οικονομολόγου, Λαρς Φελντ , ο οποίος , σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα υποστηρίζει , μεταξύ άλλων, ότι: «Το θράσος δεν θα πρέπει να ανταμείβεται» εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους το Βερολίνο θα πρέπει να τάσσεται κατά οποιασδήποτε μορφής οικονομικής βοήθειας προς την Αθήνα.

The post Πρόκληση της BILD: Στείλτε μας selfies με «NEIN» στους άπληστους Ελληνες appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα