Η Μαρία Κορινθίου για τους «χωρισμούς» με τον Αϊβάζη: Έχουμε πει φεύγω, τέλειωσε

Τα τελευταία χρόνια τα δημοσιεύματα θέλουν Γιάννη ΑϊβάζηΜαρία Κορινθίου ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αντιμετωπίζουν προβλήματα στον γάμο τους, να τσακώνονται και να βρίσκονται ένα βήμα από τον χωρισμό.

Όμως στην πραγματικότητα αυτό που συνέβαινε είναι ότι συμβαίνει και σε κάθε φυσιολογικό ζευγάρι σε τούτο τον κόσμο. Μικροτσακωμοί, καθίζηση από τα πολλά χρόνια που είναι μαζί, αλλά η αγάπη παραμένει.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης είναι μαζί και είναι καλά. Αγαπάνε ο ένας τον άλλον και φυσικά ζουν για

το παιδί τους. Στο περιοδικό ΟΚ η ηθοποιός εξηγεί κατά πόσο έχουν βάση όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς. «Έχουμε πει μέσα στη σχέση «δεν αντέχω άλλο, φεύγω». Υπάρχουν στιγμές που πάνω στον καβγά ή στην ένταση της στιγμής, είπε ο ένας στον άλλον: «Τελείωσε… δεν θέλω άλλο. Ας ακολουθήσει ο καθένας το δρόμο του». Αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που έχουν πει όλα τα ζευγάρια».

Όσο για τα εφτά χρόνια φαγούρας απαντά: «Νομίζω ότι ισχύει. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στον γάμο. Δεν είναι λίγο πράγμα να είσαι με τον άλλον επτά χρόνια, πόσω μάλλον όταν έχεις ζήσει μια έντονη επταετία που βούτηξες στα βαθιά. Υπάρχουν περίοδοι που είναι καλές και άλλες που δεν είναι.

Ο χειρότερος εχθρός για κάθε σχέση και για κάθε γάμο είναι η καθημερινότητα. Όταν είσαι εγκλωβισμένος στα προβλήματα σου, και δεν έχεις χρόνο όχι απλά να το συζητήσεις με τον άνθρωπο σου, αλλά ούτε καν να τον δεις, εξυπακούεται ότι η σχέση θα έχει σκαμπανεβάσματα».

Πηγή: ToraTora.gr

The post Η Μαρία Κορινθίου για τους «χωρισμούς» με τον Αϊβάζη: Έχουμε πει φεύγω, τέλειωσε appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα