Η τούμπα της Μαντόνα στα Brit Awards, τα νεύρα και το μήνυμά της [βίντεο]

Μια άτυχη στιγμή είχε η Μαντόνα κατά τη διάρκεια της live εμφάνισής της στα Brit Awards στο Λονδίνο, μπροστά σε εκατομμύρια θεατές, το βράδυ της Τετάρτης.

Την ώρα που βρισκόταν επί σκηνής και παρουσίαζε το νέο της τραγούδι «Living For Love» έπεσε από το ειδικό stage, στο οποίο είχε ανέβει για τις ανάγκες της χορογραφίας. Η 56χρονη σταρ, ωστόσο, σηκώθηκε αμέσως και λίγα δευτερόλεπτα

αργότερα συνέχισε το πρόγραμμά της.

Μετά τη θεαματική της τούμπα επί σκηνής η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έγινε πρώτη είδηση, προκαλώντας ανησυχία αλλά και αρκετό γέλιο, η τραγουδίστρια, παρά τα νεύρα της για τα λάθη της χορογραφίας και την «αγαρμπιά» του χορευτή που οδήγησε στη θεαματική της πτώση, σχολίασε με χιούμορ το περιστατικό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

H σταρ ανέβασε αρχικά μια φωτογραφία με την ίδια μέσα στην μακρiά, μαύρη κάπα του Αρμάνι, που στάθηκε αφορμή για το ατύχημα και έγραψε: «Η υπέροχη κάπα μου ήταν αρκετά σφιχτά δεμένη, αλλά τίποτα δεν με σταματά και η αγάπη σας με κάνει να στέκομαι όρθια! Σας ευχαριστώ για τις ευχές».

Πηγή: ToraTora.gr

The post Η τούμπα της Μαντόνα στα Brit Awards, τα νεύρα και το μήνυμά της [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα