Που οφείλεται η πτώση της οροφής του Apollo στο Λονδίνο

Στην έντονη βροχόπτωση ή σε κεραυνό πιθανολογείται ότι οφείλεται η κατάρρευση της οροφής στο ιστορικό θέατρο του Λονδίνου «Apollo», η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 88 άνθρωποι, επτά εκ των οποίων σοβαρά.

Μία ώρα περίπου πριν την έναρξη της παράστασης, έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν το Λονδίνο, ωστόσο, δεν είναι βέβαιο εάν ήταν αυτά που οδήγησαν στο πρωτοφανές περιστατικό που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες

ώρες τη χώρα του Ντέιβιντ Κάμερον.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, έπλεξε το εγκώμιο των σωστικών συνεργείων, τα οποία όπως είπε, επέδειξαν υποδειγματική ετοιμότητα.

I've been updated regularly on the Apollo incident. I'm grateful for the fast work of the emergency services in helping the injured.

David Cameron (@David_Cameron) December 19, 2013

Σημειώνεται ότι την ώρα του ατυχήματος βρίσκονταν εντός του θεάτρου πάνω από 725 άνθρωποι, ενώ επικράτησε πανικός, με αποτέλεσμα κάποιοι θεατές να ποδοπατηθούν, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν θύματα. Αυτή τη στιγμή, όσοι είχαν παγιδευτεί έχουν απεγκλωβιστεί.

Το θέατρο Apollo, ένα από τα παλαιότερα θέατρα της Βρετανίας, χτίστηκε το 1901 και έχει χωρητικότητα 775 θεατών. Την ώρα της κατάρρευσης στο θέατρο παιζόταν η παράσταση «The Curious Incident of the Dog in the Night-time», βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μαρκ Χάντον «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα