Σαμπάνης: Όταν η κοπέλα μου με απάτησε δεν την χώρισα

Έχει υπάρξει άπιστος, έχει δουλέψει σε χασάπικο και θα έκανε σχέση με μεγαλύτερη. Ο Γιώργος Σαμπάνης δεν διστάζει σε τίποτα αρκεί να το θέλει πραγματικά ενώ θέλει να ζει την κάθε στιγμή έντονα.

Σε δηλώσεις του στο Secret ο γνωστός τραγουδιστής λέει «Δεν πιστεύω στην φιλία! Δεν πιστεύω πως τον φίλο τον στηρίζεις όποτε μπορείς. Δεν μου αρέσει να είναι τα πράγματα μέχρι ένα σημείο… Ή όλα ή τίποτα. Είμαι μαζί τους στα καλά και στα κακά, δεν τους κατηγορώ ποτέ και τους αποδέχομαι γι αυτό που είναι. Ο κολλητός

μου για παράδειγμα, έχει τον τραπεζικό μου λογαριασμό, όπως η μητέρα μου, όπως ο αδερφός μου. Έχει το κλειδί του σπιτιού μου. Δεν υπάρχει ιδιοκτησία… όταν τους λείψουν λεφτά θα πάνε να πάρουν. Έτσι αντιλαμβάνομαι και εγώ τη φιλία».

Δεν παθαίνει και... πανικό μπροστά στη λέξη «οικογένεια» όμως στα σχέδια του δεν συμπεριλαμβάνεται. «Είμαι πολύ μικρός ακόμα και δεν νιώθω έτοιμος να κάνω οικογένεια! Θα μου άρεσε όμως μελλοντικά να είχα μια σύντροφο και 3 παιδάκια. Δεν ονειρεύομαι τον εαυτό μου μόνο», όσο για τις σχέσεις με μεγαλύτερες ξεκαθαρίζει πως είναι το μόνο που δεν τον απασχολήσει ανάμεσα σ΄εκείνον και την σύντροφό του. «Δεν υπάρχει ηλικία στον έρωτα. Αυτά είναι τρίχες κατσαρές. Είμαστε μόνο εγώ και εκείνη. Ο έρωτας είναι εγκεφαλικό πράγμα. Τον ερωτεύεσαι για αυτό που είναι τον άλλον όχι για το πόσο χρονών είναι», λέει χαρακτηριστικά.

«Ναι υπήρξα άπιστος!», απαντάει με το χέρι στην καρδιά, αλλά και τον έχουν απατήσει. Παρόλα αυτά όμως ακόμη και αν μάθει για «παρασπονδία» της καλής του δεν είναι βέβαιο πως θα βάλει τέλος... «Δηλαδή έχεις μείνει σε μια σχέση, ενώ γνωρίζεις πως έχει πάει με άλλον άντρα;» ήταν μία από τις ερωτήσεις της Σπυριδούλα Τριάντου στον γνωστό τραγουδιστή για να πάρει για απάντηση... «Ναι γιατί δεν είχα τόση δεμένη σχέση μαζί της για να χωρίσω»!

Ενώ τέλος ο Γιώργος Σαμπάνης, πριν το τραγούδι ασχολήθηκε με πολλές δουλειές. «Έχω εργασθεί σε οικοδομή, κουβαλούσα τούβλα, ήμουν χασάπης, δούλεψα σε λαϊκή, διάφορα. Ήθελα από μικρός το κάτι παραπάνω! Να αγοράζω τα cd που θέλω, να δίνω λεφτά στη μητέρα μου και να το παίζω αντράκι, να πηγαίνω όπου θέλω διακοπές … Έτσι κάθε καλοκαίρι δούλευα και πάντα σε δικούς μου ανθρώπους. Στο χασάπικο του παππού μου, στον θείο μου στη λαϊκή… πήγαινα πάντα σε γνωστούς!»

Keywords
Τυχαία Θέματα