Σοκαριστικό βίντεο- Πώς άγνωστος παρασύρει ανυποψίαστο παιδί σε 90 δευτερόλεπτα

13:09 5/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Ένα συγκλονιστικό πείραμα που αποτυπώνει με τον πιο ωμό τρόπο την ευκολία με την οποία μπορεί ένα παιδί να παρασυρθεί από κάποιον άγνωστο κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Το βίντεο πρόβαλε για πρώτη φορά η διαδικτυακή τηλεόραση του ITV και της εκπομπής Daybreak και δείχνει έναν άνδρα να παρασύρει ένα μικρό κορίτσι ζητώντας της να τον βοηθήσει να βρει το χαμένο σκυλάκι του. Μέσα σε 90 μόλις δευτερόλεπτα ο άνδρας καταφέρνει να απομακρύνει το κορίτσι από το πάρκο χωρίς να αντιληφθεί κανείς τίποτα και μάλιστα χωρίς καν να μεταφέρει ο ίδιος

το «θύμα» του, καθώς μόνο του προθυμοποιείται να τρέξει μακριά να βρεί το σκυλί.

Οπως αναφέρει και το 4news ο «άγνωστος» άνδρας ζήτησε από τους γονείς εννέα παιδιών ηλικίας 5-11 να συμμετάσχουν στο πείραμα ώστε να διαπιστωθεί αν τα παιδιά θα τον ακολουθούσαν και τα αποτελέσματα προκαλούν σοκ, καθώς τα επτά από αυτά ακολούθησαν τον άγνωστο έξω από το πάρκο.

«Βγήκε μαζί του έξω από το πάρκο και ο γιος μου τον ακολούθησε. Δε μπορούσα να το πιστέψω», δήλωσε εκ των υστέρων η μία μητέρα.

«Τρομοκρατήθηκα και διαπίστωσα ότι δεν επιτρέπεται να είσαι αφελής, δε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι τα παιδιά σου κατανοούν όσα τους λες», συμπλήρωσε έντρομη η μητέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα