H Μαδρίτη ανατρέπει τα στοιχήματα- Είναι το φαβορί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020

12:14 5/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Τρείς ημέρες απομένουν για την ανακοίνωση της Ολυμπιακής Επιτροπής που θα ορίσει ποια χώρα θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020.

Πλήρη ανατροπή των προβλέψεων αναφέρουν πηγές, καθώς η χώρα που φαίνεται ότι είναι πλέον επικρατέστερη για την διοργάνωση των Ολυμπιακών είναι η Μαδρίτη. Ο καθηγητής οικονομικών Wolfgang Maenning μιλώντας στην Huffinton Post έδωσε την δική του εξήγηση κάνοντας λόγο για «πλήρη

ανατροπή».

Ο Maennig, ο οποίος είναι ειδικός σε θέματα αθλητισμού και οικονομικών ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν στο Μπουένος Άιρες, συναντήθηκε με δύο υπαλλήλους της Ολυμπιακής επιτροπής, οι οποίοι και του είπαν ότι η Μαδρίτη φαίνεται ότι έχει κερδίσει τα μέλη της Επιτροπής περισσότερο από την Κωνσταντινούπολη και το Τόκυο.

«Οι πηγές μου, μου είπαν ότι η Τουρκία δεν έχει ελπίδες γιατί ο κόσμος φοβάται ότι εαν γίνει κάτι στη Συρία ή για παράδειγμα στο Ιράκ θα επηρεάσει άμεσα και την Τουρκία. Από την άλλη η Ιαπωνία έχει το θέμα με τη Φουκουσίμα και τα επίπεδα της ραδιενέργειας».

Ο δήμαρχος της Μαδρίτης Ana Botella, δήλωσε στο Reuters ότι «η οικονομία της Ισπανία αρχίζει σταδιακά να βελτιώνεται» και πρόσθεσε «έχουμε σε ποσοστό 90% τις υποδομές που χρειάζονται για να φιλοξενήσουμε το αθλητικό αυτό γεγονός».

Την υποστήριξη του στην Ισπανία έχει εκφράσει και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Ο Αργεντίνος σταρ της Μπαρτσελόνα Μέσι δήλωσε πριν από μερικές ημέρες ότι «Θέλω να κερδίσει η Μαδρίτη. Νομίζω ότι έχει πολλές πιθανότητες εξαιτίας και όλων των τμημάτων που έχει σε όλα τα σπορ η Ισπανία».

Σημειώνεται ότι μέχρι πρόσφατα η Ιαπωνία φαινόταν να είναι η χώρα που θα φιλοξενούσε τους Ολυμπιακούς του 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα