Αυτή είναι η πιο πλούσια γυναίκα στον κόσμο – Κερδίζει 500 ευρώ το δευτερόλεπτο! [εικόνες]

12:14 5/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Ποιά βασίλισσα Ελισάβετ και ποιά Όπρα μου λες... Η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο προέρχεται από την μακρινή Αυστραλία και ακούει στον όνομα Τζίνα Ράινχαρτ.

Τη ρωτούν τι είναι ομορφιά και απαντά: «Ομορφιά είναι ένα ορυχείο σιδήρου». H Τζίνα Ράινχαρτ κατέχει απέραντα κοιτάσματα σιδήρου τα οποία κληρονόμησε από τον πατέρα της, Λανγκ Χάνκοκ, ο οποίος ανακάλυψε ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα στη δεκαετία του '50.

Η δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με το δημοσίευμα από το Βήμα, τονίζει ότι το ορυχείο στη δυτική Αυστραλία που έκανε την οικογένειά της πλούσια ευνόησε ολόκληρη τη χώρα

και εκφράζει την πικρία ότι αυτό δεν της έχει αναγνωριστεί επαρκώς.

Η 58χρονη Ράινχαρτ έχει προσωπική περιουσία άνω των 24 δισ. ευρώ. Τα τελευταία χρόνια ανέβηκε από πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας σε πλουσιότερη της Ασίας και στη συνέχεια του κόσμου _ σύμφωνα με το αυστραλέζικο οικονομικό περιοδικό «BRW» και τον Citigroup που προέβλεψε ότι σύντομα θα φιγουράρει στην κορυφή της λίστας, με περιουσία άνω των 81 δισ. ευρώ στο όνομά της.

Η Ράινχαρτ κερδίζει πλέον σχεδόν 500 ευρώ το δευτερόλεπτο. Απεχθάνεται να την αποκαλούν «κληρονόμο ορυχείων» διότι θεωρεί ότι είναι αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας επειδή άλλαξε εκ βάθρων την εταιρεία μετά τον θάνατο του πατέρα της το 1992. Η Hancock Prospecting είναι ουσιαστικά ολόκληρη η ζωή της. Εχει ελάχιστα ενδιαφέροντα πέραν αυτής. Δεν την προσελκύει η τέχνη, τα άλογα κούρσας και τα ιδιωτικά αεροπλάνα όπως άλλους πλούσιους, αλλά είναι διαθέσιμη για την εταιρεία της 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα