Πες μου που μένεις να σου πω πόσο κακομούτσουνος είσαι!

Μια απίστευτη έρευνα που δημοσιεύθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες παρουσιάζει τις πόλεις με τους πιο όμορφους κατοίκους. Βασιλιάς της λίστας είναι το Μαϊάμι ενώ αν κάποιος μένει στην Άνκορατζ της Αλάσκα τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

Σύμφωνα με την έρευνα του περιοδικού Travel + Leisure το Μαϊάμι κατάφερε να ανακτήσει την πρωτιά (είχε αναδειχθεί και το 2009) ενώ φαίνεται πως είναι η χρονιά της Φλόριντα αφού οι κάτοικοί της θεωρούνται στο τοπ 10 των πιο καλοντυμένων και γυμνασμένων Αμερικανών.

Στον αντίποδα βρίσκεται

το Άνκορατς της Αλάσκα που και φέτος κατατάχθηκε τελευταίο τόσο για την ομορφιά όσο και για το στιλ των κατοίκων του.

Τα αποτελέσματα βασίζονται στην ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού οι οποίοι έκριναν τις αμερικανικές μεγαλουπόλεις με βάση τόσο την ομορφιά των ανθρώπων όσο και με τις μουσικές σκηνές και την αισθητικών των δρόμων. 

Ψηλά στη λίστα βρίσκονται εξωτικές πόλεις όπως το Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο και η Χονολουλού στη Χαβάη ενώ μέτριες είναι οι επιδόσεις πόλεων όπως η Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο.

Χαμηλή βαθμολογία συγκέντρωσαν οι πόλεις της Νέας Αγγλίας όπως η Βοστώνη και η Φιλαδέλφεια ενώ και το σκορ της πρωτεύουσας Ουάσινγκτον δεν ήταν ιδιαίτερα θεαματικό...

Κι αυτή είναι η λίστα (από τους πιο όμορφους ως τους πιο άσχημους):

ΜαϊάμιΣαν ΝτιέγκοΣαν Χουάν, Πουέρτο ΡίκοΤσάρλεστονΛος ΆντζελεςΝάσβιλΌστινΣαβάναΧονολουλού, ΧαβάηΜινεάποληΣαν ΦρανσίσκοΣάντα ΦεΠρόβιντενςΝτένβερΝέα ΥόρκηΣικάγοΚάνστας ΣίτιΣαν ΑντόνιοΝέα ΟρλεάνηΒοστώνηΝτάλαςΣιάτλΛας ΒέγκαςΧιούστονΦοίνιξΜέμφιςΠόρτλαντΑτλάνταΣολτ Λέικ ΣίτιΠόρτλαντ, ΌρεγκονΟυάσινγκτονΟρλάντοΦιλαδέλφειαΒαλτιμόρηΆνκορατζ, Αλάσκα
Keywords
Τυχαία Θέματα