Δίαιτες για βραβείο… Όσκαρ!

Για να καταφέρει ένας ηθοποιός να παίξει σε έναν μεγάλο ρόλο δεν απαιτείται μόνο ταλέντο. Χρειάζεται διάφορες προετοιμασίες, όπως και εξαντλητικές δίαιτες. Δείτε τις πιο σοκαριστικές…

Τους τελευταίους μήνες, από γυμνασμένος και όμορφος άντρας, έχει μετατραπεί σε μια σκελετωμένη φιγούρα που περιφέρεται στους δρόμους του Χόλιγουντ. Η εικόνα του Μάθιου Μακόναχι σόκαρε τον πλανήτη, με τις φήμες να λένε ότι έπασχε από νευρική ανορεξία, κατάθλιψη και πολλά ακόμα. Τελικά τίποτα από αυτά δεν ίσχυε, καθώς ο διάσημος έκανε μια εξαντλητική δίαιτα, προκειμένου να είναι έτοιμος για

τον ρόλο στη τελευταία του ταινία, όπου θα υποδυθεί έναν ασθενή του AIDS. Και ο Μακόναχι δεν είναι ο πρώτος που το έχει κάνει αυτό, καθώς δεκάδες ηθοποιοί μέσα σε μικρό διάστημα «μεταμορφώθηκαν» για κάποιο ρόλο. Και πολλοί από αυτούς δικαιώθηκαν… 

Αν Χάθαγουεϊ (Οι Άθλιοι)

Όπως αποκάλυψε η ίδια, προκειμένου να χάσει 12 κιλά για τον ρόλο της, έτρωγε κάθε μέρα μόνο δύο μπισκότα βρώμης!

Σάλι Φιλντ (Λίνκολν)

Δώδεκα κιλά έπρεπε να χάσει για να υποδυθεί τη Τοντ Λίνκολν, για αυτό κάθε μέρα έπινε ένα ποτό με πρωτεΐνες, που ονομάζεται pro-Gain. Όπως είπε «ήταν αηδία».

Κρίστιαν Μπέιλ (The Fighter)

Είναι από τους ηθοποιούς που χάνουν και παίρνουν βάρος ανάλογα με τον ρόλο. Το 2004 και για τη ταινία «Machinist», έχασε 30 κιλά, πίνοντας μόνο νερό, καφέ και τρώγοντας ένα μήλο την ημέρα. Τώρα, για το «Fighter», όπου έπρεπε να κάνει έναν ναρκομανή, προτίμησε την υγιεινή διατροφή και το τρέξιμο.

Νάταλι Πόρτμαν (Μαύρος Κύκνος) 

Για να χάσει 10 κιλά και να μοιάζει με πραγματική μπαλαρίνα, η Πόρτμαν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα μπαλαρίνας. Δηλαδή έτρωγε καρότα, αμύγδαλα και έκανε πρόβες μέχρι και 8 ώρες την ημέρα.

Ρενέ Ζελβέγκερ (Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς)

Σε αντίθεση με τους άλλους η Ζελβέγκερ έπρεπε να πάρει κιλά για τον ρόλο της ως Μπρίτζετ Τζόουνς. Για αυτό και κάθε μέρα έτρωγε πίτσες με πολύ τυρί και ντόνατς. Και όπως είπε «έπρεπε να τρώω 20 ντόνατς κάθε μέρα για 5 εβδομάδες».

Τομ Χανκς (Ο ναυαγός)

Περίπου 25 κιλά χρειάστηκε να χάσει για να θυμίζει ναυαγό ο Τομ Χανκς. Για αυτό και η ταινία χρειάστηκε 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί – το πρώτο μέρος ήταν κανονικός άνθρωπος και μετά από ένα χρόνο ήταν πετσί και… κόκκαλο τρώγοντας καρύδες κάθε μέρα. Ένα φρούτο «φυσικό καθαρτικό» όπως λέει και ο ίδιος.

Χίλαρι Σουάνγκ (Million dollar baby)

Για να θυμίζει μποξέρ και να πάρει 8 κιλά μυϊκού βάτους, μέσα σε 30 μέρες έμαθε να παίζει μποξ, έκανε 4 ώρες την ημέρα προπονήσεις, ενώ κατανάλωνε 210 γραμμάρια πρωτεϊνών καθημερινά. Πράγμα που σημαίνει ότι έτρωγε κάθε 1,5 ώρα(!) και έπινε το ασπράδι από τα αυγά!

Τζορτζ Κλούνεϊ (Syriana)

Ο ομορφότερος άντρας του πλανήτη (κάποτε) για τον ρόλο του ως παλιού πράκτορα χρειάστηκε να πάρει 15 κιλά. Για αυτό το ρόλο έτρωγε ζυμαρικά – συνέχεια και πολλά. Κάτι που τον ανάγκασε να πει πως «δεν είχε καθόλου πλάκα όλο αυτό».

Ρούνεϊ Μάρα (Το κορίτσι με το τατουά

Keywords
Τυχαία Θέματα