To OAKA ζητά από τον ΠΑΟ να παίζει μεσημέρι!

Αίτημα προς τη διοίκηση της Σούπερ Λίγκας κατέθεσε η διοίκηση του ΟΑΚΑ ζητώντας τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού να διεξάγονται σε ώρες που δεν θα απαιτείται η χρήση προβολέων λόγω των οφειλών της ομάδας στη διοίκηση.

Στόχος είναι η μείωση του κόστους λειτουργίας του ΟΑΚΑ ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να γίνει αποδεκτό από την Σούπερ Λίγκα καθώς

 τα παιχνίδια των Πρασίνων συνήθως ορίζονται στην prime time λόγω της υψηλής τηλεθέασης.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής του προέδρου του ΟΑΚΑ κ. Πέτρου Γαλακτόπουλου προς τις Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ και Nova, με κοινοποίηση και προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννη Αλαφούζο:

«Λόγω των οικονομικών δυσχερειών της, η ΠΑΕ ΠΑΟ δεν έχει ανταποκριθεί στο ελάχιστο στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς το ΟΑΚΑ. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο οι αγώνες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟ να διεξάγονται κατά τις μεσημεριανές ώρες προκειμένου να μη χρεώνεται η ΠΑΕ με τη δαπάνη ηλεκτρικού ρεύματος, την οποία καταβάλλει το ΟΑΚΑ χωρίς να έχει εισπράξει το ισόποσό της από την ΠΑΕ ΠΑΟ και ταυτόχρονα αυξάνεται το ποσό των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το ΟΑΚΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα