«Πάρτι» στα αποδυτήρια της Ρεάλ – Οι πιο χαρούμενοι για την απόλυση του χρυσοπληρωμένου Μπενίτεθ

11:11 5/1/2016 - Πηγή: KoolNews

«Βάλε άλλα 200 πρόεδρε να τα κάνουμε δέκα στρογγυλά…», θα μπορούσε να πει ο Ράφα Μπενίτεθ στον Φλορεντίνο Πέρεθ μετά την απόλυση του από τη Ρεάλ.

Ναι σωστά μαντέψατε, το ποσό που θα λάβει ο Ισπανός τεχνικός ως αποζημίωση φτάνει τα 9,8 εκατ. ευρώ, καθώς το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι είχε ισχύ έως το 2018.

Μπορεί το ποσό να ακούγεται (και να είναι) πολύ μεγάλο, κάποιοι από τους παίκτες της Ρεάλ όμως θα μπορούσαν

να το συγκεντρώσουν με συνοπτικές διαδικασίες αν μπορούσαν να… ξεφορτωθούν μια ώρα αρχύτερα τον 55χρονο προπονητή.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μ.Μ.Ε., οι παίκτες που έχουν χαρεί περισσότερο με την απόλυση του Μπενίτεθ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι Σέρχιο Ράμος, Χάμες Ροντρίγκες, Ίσκο και Χεσέ. Οι σχέσεις ειδικά των τριών τελευταίων με τον προπονητή τους είχαν καταντήσει ολότελα ψυχρές τον τελευταίο καιρό. Είναι χαρακτηριστικό ότι Χάμες και Ίσκο δεν αγωνίστηκαν ούτε λεπτό στο «Μεστάγια», ενώ ο Χεσέ δεν ήταν καν στην αποστολή.

Γενικά όμως, πολύ λίγοι είναι οι παίκτες που δεν επιθυμούσαν αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και μόνο ένας εξ’ αυτών (ο Πέπε) στήριζε δημόσια τον πρώην τεχνικό των Βαλένθια, Λίβερπουλ, Ιντερ, Τσέλσι και Νάπολι.

The post «Πάρτι» στα αποδυτήρια της Ρεάλ – Οι πιο χαρούμενοι για την απόλυση του χρυσοπληρωμένου Μπενίτεθ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα