Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης του, Βασίλης Γρατσάνης

10:12 5/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Μετά το τραγικό φινάλε της υπόθεσης, των δυο φίλων απ’ το Μεσολόγγι που είχαν εξαφανιστεί απ’ τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, η αστυνομία προσπαθεί να δώσει απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα πού προκύπτουν.

Οι έρευνες των αρχών έδειξαν ότι οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου δεν ήταν ο ιδιοκτήτης του, αλλά ο φίλος του, ο οποίος μάλιστα δεν είχε δίπλωμα.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να έσκασε το αριστερό λάστιχο του αυτοκινήτου, ο οδηγός να μην πρόλαβε να αντιδράσει

(γι’ αυτό δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος στο μέρος), να έχασε τον έλεγχο του οχήματος που έπεσε ανάποδα στο αυλάκι βάθους περίπου πέντε μέτρων, το οποίο είχε νερό ύψους ενός μέτρου.

Η νεκροτομή στον Βασίλη Γρατσάνη, δείχνει ότι η αιτία θανάτου δεν ήταν η πρόσκρουση μετά το τροχαίο, αλλά ο πνιγμός. Οι δυο άντρες φορούσαν ζώνη ασφαλείας, την οποία δεν κατόρθωσαν να βγάλουν, με τις αρχές να μην έχουν ακόμα απάντηση στο ερώτημα αν προσπάθησαν να εγκαταλείψουν το όχημα, ή είχαν χάσει ήδη τις αισθήσεις τους.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα η οποία πραγματοποίησε τη νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του Βασίλη Γρατσάνη διαπίστωσε ότι έφερε μικρές εκχυμώσεις στις κνήμες. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος ή στοιχείο που να δείχνει ότι τίθεται θέμα εγκληματικής ενέργειας, γι’ αυτό άλλωστε και η αστυνομία δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το σενάριο που ακούστηκε ότι οι δυο φίλοι στο τελευταίο μπαρ που βρέθηκαν είχαν κάποια αψιμαχία με έναν θαμώνα.

«Ο θάνατος προήλθε από πνιγμό εντός ύδατος» δήλωσε η κ. Τσιόλα, δίνοντας τέλος στα σενάρια και τη φημολογία.

Το τυπικό δελτίο Τύπου της αστυνομίας έκλεισε με τον πλέον τραγικό τρόπο την υπόθεση: «Ολοκληρώθηκε σήμερα (4-1-2016) το πρωί, η συντονισμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 35 και 40 ετών, οι οποίοι είχαν εξαφανισθεί τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς από την περιοχή του Αιτωλικού.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού-Αστακού, στο ύψος της Κατοχής, σε αυλάκι βάθους έξι μέτρων που περιείχε νερό ύψους τουλάχιστον δύο μέτρων και ήταν καλυμμένο από βλάστηση (καλαμιές κλπ) το αυτοκίνητο του 35χρονου, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί. Στη συνέχεια άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου απεγκλώβισαν από το αυτοκίνητο και ανέσυραν τις σορούς των δύο ανδρών».

The post Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης του, Βασίλης Γρατσάνης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα