Παραμένει στη κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Τατσόπουλος

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκονται οι αντιδράσεις στελεχών της Κουμουνδούρου εξαιτίας διαφοροποιήσεων του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

απευθνόμενος στην κοινοβουλευτική του ομάδα προσπάθησε να κατευνάσει τους τόνους δηλώνοντας ότι δεν τίθεται θέμα διαγραφής του κ. Τατσόπουλου αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας ζήτησε μεγαλύτερη συλλογικότητα και αλληλεγγύη στις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας και εξέφρασε τη διαφωνία του με όσα ακραία έχουν γραφτεί κατά του Πέτρου Τατσόπουλου.

Στην ομιλία του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι δεν είναι ούτε γελωτοποιός, ούτε βιζιτού, χαρακτηρισμούς του Βασίλη Μουλόπουλου προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της εφημερίδας «Αυγής».«Έγινα ξαφνικά ο ξιπασμένος της θεωρίας της Χρυσής Αυγής. Δεν αξίζει η Αριστερά τέτοια μικροψυχία. Δεν χρειάζεται να σπιλώνουν τον οποιονδήποτε. Έχουμε πόλεμο με τους αντιπάλους», δήλωσε εκτός των άλλων ο Πέτρος Τσατσόπουλος.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα