Απάντηση Βουτσά σε Παναγιώταρο: Όποιος γύριζε την πλάτη σε δεξίωση της Χούντας, λάμβανε πρόσκληση για την Γυάρο

Άμεση υπήρξε η απάντηση του ηθοποιού Κώστα Βουτσά στους ισχυρισμούς του Βουλευτή της Χρυσής Αυγή Ηλία Παναγιώταρου περί φιλικών σχέσεων του διάσημου ηθοποιού με το χουντικό καθεστώς.

Ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς απάντησε στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο για τη φωτογραφία που τον δείχνει να βρίσκεται δίπλα στον δικτάτορα Παπαδόπουλο. «Όποιος γύριζε την πλάτη στις δεξιώσεις τους, μετά λάμβανε πρόσκληση για δεξίωση στην Γυάρο», είπε ο ηθοποιός.

Μιλώντας

στο prezatv.blogspot.com υπενθύμισε την περιπέτεια του αξέχαστου Σταύρου Παράβα. Επισήμανε μάλιστα ότι ο διοικητής της ΥΕΝΕΔ το 1973 του έκοψε την τηλεοπτική εκπομπή, γιατί πήγε στο Πολυτεχνείο να στηρίξει τους φοιτητές.

Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Παναγιώταρος ανάρτησε φωτογραφία του ηθοποιού Κώστα Βουτσά από την περίοδο της επταετίας στην οποία εμφανίζεται να τσουγκρίζει αυγό με το Γεώργιο Παπαδόπουλο, ενώ έγραψε ότι ο γνωστός ηθοποιός παρέδωσε «μάθημα στο... παπατζηλίκι» και μετά μίλησε για την «κακιά χούντα» που καταπίεζε το λαό και τη νεολαία.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα