Παραλύει η χώρα την Πέμπτη – Δείτε πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Γενική απεργία για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου έχουν προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ αντιδρώντας στο νέο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό που αναμένεται να ψηφιστεί μέσα στο Δεκέμβριο. Στην απεργία θα συμμετέχουν συνδικάτα εργαζομένων από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, ενώ η ταλαιπωρία αναμένεται τεράστια για το κοινό

που χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στην κινητοποίηση της Πέμπτης θα συμμετέχει και η ΠΝΟ με αποτέλεσμα τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας να μείνουν ακινητοποιημένα από τις 00.01 τα ξημερώματα της Πέμπτης έως τις 23.59 το βράδυ της ίδιας ημέρας ενώ τη συμμετοχή της αποφάσισε και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έχουν προκηρύξει 24ωρη πανυγειονομική απεργία για την Τετάρτη 2/12 και συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Υγείας ενώ θα συμμετάσχουν και στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης.

Οι δημοσιογράφοι σε όλα τα έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ, όπως αποφάσισε η ΠΟΕΣΥ θα απεργήσουν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου.

Ταλαιπωρία όμως περιμένει και το επιβατικό κοινό, καθώς τα Μέσα Μεταφοράς προχωρούν κι αυτά σε 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό προχωρούν σε 24ωρη απεργία.

Στην απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ συμμετέχει και η ΟΛΜΕ.

The post Παραλύει η χώρα την Πέμπτη – Δείτε πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραλύει, Πέμπτη – Δείτε, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς,paralyei, pebti – deite, mesa mazikis metaforas