Παππάς: Είμαι έτοιμος να ακούσω προτάσεις για την αδειοδότηση των καναλιών

Θέμα διεύρυνσης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας θέτει με συνέντευξή του στη Real News ο Νίκος Παππάς:

«Ο στόχος της διεύρυνσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι θεμιτός, συνεχής και εφικτός», τονίζει χαρακτηριστικά. Ασκεί μάλιστα κριτική στον Σταύρο Θεοδωράκη, λέγοντας ότι έχει εγκαταλείψει οποιαδήποτε αναφορά στην κεντροαριστερά, αλλά και στον Βασίλη Λεβέντη για τον

οποίο τονίζει ότι: «πνίγεται στην αναξιοπιστία και στο γνωστό από παλιά ύφος του», ενώ αποφεύγει επιθετικές εκφράσεις εναντίον της Φώφης Γεννηματά επισημαίνοντας απλώς ότι «προκαλεί απορία στον κόσμο η απαίτηση να μπει η Νέα Δημοκρατία στην Κυβέρνηση από ένα κόμμα που θέλει να χαρακτηρίζεται κεντροαριστερό ή σοσιαλδημοκρατικό».

Ο υπουργός Επικρατείας σημειώνει επίσης πως θέμα οικουμενικής δεν υπάρχει και προαναγγέλλει εθνική συνεννόηση με την αντιπολίτευση για το θέμα του χρέους, ώστε η Κυβέρνηση να πάει στην Ευρώπη με κοινή γραμμή.

Προαναγγέλλει «γενναίο άνοιγμα σε πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις» ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και θέτει εκ νέου θέμα απομάκρυνσής του ΔΝΤ.

Για το καυτό θέμα των τηλεοπτικών αδειών και το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει ο κ. Παππάς τονίζει στη Real News: «Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη η προκήρυξη του διαγωνισμού για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, που θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. Ακολούθως θα ενσωματωθούν τυχόν παρατηρήσεις και θα δημοσιευθεί η προκήρυξη του ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού. Θα δοθεί επαρκής χρόνος –γύρω στον ενάμιση μήνα- για την κατάθεση των φακέλων. Δηλώνω από τώρα ότι είμαι έτοιμος να ακούσω προτάσεις από ενδιαφερόμενους και κόμματα για τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού και τις προϋποθέσεις, πάντα βέβαια τηρώντας τη νομιμότητα».

The post Παππάς: Είμαι έτοιμος να ακούσω προτάσεις για την αδειοδότηση των καναλιών appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα