Παπαδημούλης: Ο Σαμαράς πάει στην Τρόικα, τους τρελαίνει στο μπίρι-μπίρι και μετά λέει σε όλα ναι

Σφοδρές επιθέσεις κατά πάντων εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Δεν μετατραπεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε «κολυμπήθρα του Σιλωάμ» ξεκαθάρισε, χωρίς περιστροφές, ο κ. Παπαδημούλης σχετικά με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που την ώρα που διαφοροποιούνται από το πάλαι ποτέ ισχυρό ΠΑΣΟΚ

θέλουν αυτόματα να ενταχθούν σ’ αυτό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κάτι τέτοιο όμως θα συμβεί, αφού θα αξιολογηθούν πρώτα από τα όργανα του κόμματος και μετά, οι εκλεκτοί θα μπουν σε αυτό, κάνει γνωστό ο κ. Παπαδημούλης λέγοντας σε συνέντευξη του στην Realnews: «Η επιδοκιμασία όσων διαφοροποιηθούν, έστω και τώρα, από την καταστροφική κυβερνητική πολιτική δεν σημαίνει αυτόματα ένταξη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Αν το ζητήσουν θα αξιολογηθούν από τα αρμόδια συλλογικά μας όργανα. Και το κριτήριο της ''έξωθεν καλής μαρτυρίας'' θα μετρήσει πολύ. Η αξιοπιστία είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ ένα κεφάλαιο που πρέπει διαρκώς να ενισχύουμε και να προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού».

Μάλιστα αναφορά έγινε και σε πιθανή συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την Δημοκρατική Αριστερά, λέγοντας: «οι διαφορές μας ήταν και παραμένουν σημαντικές» και επεσήμανε πως η συμμετοχή της στην κυβέρνηση και η μεγάλη άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούν νέα δεδομένα, ωστόσο «αυτό που τώρα προέχει είναι η μέγιστη δυνατή ισχυροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Σε σχετική αναφορά όμως με τις κινήσεις και την πορεία της κυβέρνησης ο κ. Παπαδημούλης άφησε στην άκρη τις «ευγένειες» και απάντησε, κριτικάροντας με τον πιο σκληρό τρόπο. Επιτέθηκε στην κυβέρνηση σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. «Διαπραγμάτευση με κυβέρνηση Σαμαρά, σημαίνει ένα ατελείωτο μπίρι- μπίρι με μπόλικη παραπληροφόρηση και στο τέλος ''ναι σε όλα'' στα τελεσίγραφα της Τρόικα. Οσο για τις κόκκινες γραμμές μετατρέπονται σε κορδέλες συσκευασίας του νέου πακέτου μέτρων», αναφέρει ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Ενώ η συνέντευξή του έκλεισε αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντας πως οι κατηγορίες του Ευάγγελου Βενιζέλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ έγιναν για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων. «Ο κ. Βενιζέλος φροντίζει κάθε φορά να ξεπερνά τον προηγούμενο εαυτό του. Προς το χειρότερο δυστυχώς. Τον περιμένουμε με ενδιαφέρον», δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης.
Φωτογραφία: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα