Ούτε σε ταινία: Αναποδογύρισε το σκάφος, ξέμειναν σε νησίδα και τους έσωσε το SOS

23/4/2014: Μία παρέα πέντε ανθρώπων περιπλανιόταν σε μία έρημη νησίδα μετά από ατύχημα που είχε το σκάφος στο οποίο επέβαινε. Τελικά όμως κατάφεραν όλοι να σωθούν επειδή έγραψαν στην άμμο «SOS».

Η ακτοφυλακή του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας εντόπισε ένα σκάφος έξι μέτρων το οποίο ήταν ακυβέρνητο και χωρίς κανένας επιβάτη. Τότε υπήρξε μία μεγάλη κινητοποίηση και για ώρες οι Αρχές ψάχνανε να βρουν ανθρώπους που τυχόν είχαν χαθεί. Μετά από πολλές ώρες, αποφασίστηκε να συνδράμει στις έρευνες και ένα ελικόπτερο.

Οι διασώστες εντόπισαν από αέρος σε μία νησίδα, γραμμένη με μεγάλα γράμματα

στην άμμο, την λέξη SOS. Τότε εντάθηκαν οι έρευνες στο σημείο και εντοπίστηκαν τρεις άνδρες και δύο γυναίκες.

Και οι πέντε είναι καλά στην υγεία τους ενώ βρίσκονταν στην νησίδα για εννέα ώρες. Βρέθηκαν εκεί καθώς το σκάφος τους ξαφνικά αναποδογύρισε και όλοι βρέθηκαν στο νερό.

«Είδαμε το ελικόπτερο και σκεφτήκαμε ότι θα σωθούμε. Ξαφνικά εξαφανίστηκε και τότε αποφασίσαμε να βρούμε ένα σημείο για να κοιμηθούμε το βράδυ. Μετά από 20 λεπτά το ελικόπτερο εμφανίστηκε και πάλι» δήλωσε ένας από τους διασωθέντες, ο Γκρεγκ Γκίλμπερτ.

Ο διασώστης Ντάμιεν Κρος ανέφερε πως «ήταν όλοι τους καλά. Δεν είχαν τραυματιστεί. Απλά ήταν λίγο αφυδατωμένοι και εμείς τους μεταφέραμε αμέσως στο νοσοκομείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα