Όλοι παίζουν ποδόσφαιρο και στο τέλος κερδίζει η adidas – Ξεπούλησε ήδη η φανέλα με τα 4 αστέρια

Λίγες μόλις ώρες μετά τον τελικό στο Μαρακανά, το πρωί της Δευτέρας σε όλα τα καταστήματα της Γερμανίας υπήρχε στα ράφια η νέα φανέλα της Εθνικής με τέσσερα αστέρια, όσα και τα παγκόσμια κύπελλα που έχει κατακτήσει.

Παρά το γεγονός η φανέλα κόστιζε 84,95 ευρώ, η συλλεκτική εμφάνιση της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Γερμανίας, με τα τέσσερα αστέρια, έκανε sold out επιβραβεύοντας ουσιαστικά το επιχειρηματικό ρίσκο της Αdidas να δημιουργήσει

μια πρώτη σειρά της φανέλας, πριν ακόμα γίνει διεξαχθεί το αποτέλεσμα του τελικού του Μουντιάλ, όπου όπως είχαν εκτιμήσει η εθνική επικράτησε της Αργεντινής.

Ήδη από το πρωί της Δευτέρας στο site της Adidas αναφέρεται ότι η νέα εμφάνιση είναι "sold out'' με την εταιρεία να σημειώνει πως αναμένει νέα παραλαβή από την Κίνα, για να καλυφθεί η ζήτηση. Η μετοχή της Adidas shares τελείωσε την ημέρα με άνοδο 2,85%.

Ο Βέρνερ Χάιζμαν, επικεφαλής της γερμανικής ένωσης καταναλωτών αθλητικών ειδών, τόνισε ότι οι παλιές εμφανίσεις της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Γερμανίας έγιναν ανάρπαστες και εξαντλήθηκαν μέχρι τελευταίας κατά την διάρκεια των προηγούμενων ημερών, που το Παγκόσμιο Κύπελλο βρισκόταν σε εξέλιξη.

Ο Ρόλφ Μπέρκλ αναλυτής στο ινστιτούτο GfK αναφέρει ότι η γενική διάθεση στην γερμανική αγορά αναμένεται να βελτιωθεί αλλά δεν θα επηρεάσει τον δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης της χώρας.

Σύμφωνα, τέλος, με τον Βόλκερ Τρίερ, γενικό γραμματέα του υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου, η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου από την Γερμανία είναι μία «μεγάλη επιτυχία της γερμανικής οικονομίας» ενώ ήδη έχει προσφέρει στην γερμανική οικονομία 2 δισ. ειδικά από παραγγελίες σε θέματα υποδομής.

Keywords
Τυχαία Θέματα