Ολλανδός βουλευτής προτείνει εγκλεισμό των αντρών προσφύγων για να προστατεύονται οι Ολλανδέζες!

Αποθέωση της ξενοφοβίας συνιστά η απίστευτη πρόταση που έκανε ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος της Ολλανδίας Χέερτ Βίλντερς, σχετικά με την αφαίρεση ελευθερίας των ανδρών μουσουλμάνων προσφύγων στη χώρα.

Γνωστός για τις αντιμεταναστευτικές θέσεις του, ο Ολλανδός βουλευτής, ξεπέρασε την Τρίτη ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό, τασσόμενος υπέρ του εγκλεισμού των μουσουλμάνων προσφύγων σε κέντρα χορήγησης ασύλου, ως μέτρο για την προστασία των Ολλανδέζων.

Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, ο Βίλντερς αναφέρεται στις σεξουαλικές επιθέσεις στην Κολωνία και υποστηρίζει

ότι πρόκειται για «σεξουαλική τρομοκρατία».

Κατά τη διάρκεια του ίδιου βίντεο, επανέλαβε και το πάγιο αίτημά του να κλείσουν τα σύνορα της χώρας.

«Ωστόσο όσο αυτό [το κλείσιμο των συνόρων] δεν αλλάζει, όσο οι γυναίκες μας κινδυνεύουν από αυτές τις “ισλαμικές βόμβες τεστοστερόνης” προτείνω να κλείσουμε όλους τους άνδρες πρόσφυγες σε κέντρα αιτούντων άσυλο», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Το προσφυγικό ζήτημα διχάζει την Ολλανδία και το Κόμμα για την Ελευθερία (PVV) του Βίλντερς καταγράφει τα υψηλότερα ποσοστά δημοτικότητας ενώ την ίδια ώρα προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Μπροστά στην χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ολλανδία έχει υποδεχθεί έναν αριθμό ρεκόρ προσφύγων με 54.000 αιτούντες άσυλο στα τέλη του μήνα Νοεμβρίου.

Η επόμενη εκλογική αναμέτρηση δεν αναμένεται πριν από το 2017 ωστόσο εάν οι βουλευτικές εκλογές διεξάγονταν τώρα, το PVV θα συγκέντρωνε τον αριθμό ρεκόρ των 36 εδρών, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

The post Ολλανδός βουλευτής προτείνει εγκλεισμό των αντρών προσφύγων για να προστατεύονται οι Ολλανδέζες! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα