Ολική… απόγνωση στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ – Ο Γκουαρδιόλα ανακοινώθηκε από τη Σίτι!

16:33 1/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Η διαφορά τους αυτή τη στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ είναι εφτά βαθμοί, από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται όμως δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης για να προβλέψει ότι σύντομα θα αποκτήσει διψήφιες διαστάσεις.

Και αν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίμεναν ένα καλό νέο για να πιστέψουν ότι η ψαλίδα με τη «μισητή» συντοπίτισσα Σίτι θα κλείσει από τη νέα σεζόν, αυτό σίγουρα δεν ήταν η ανακοίνωση της συνεργασίας των «πολιτών» με τον Πεπ

Γκουαρδιόλα!

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και οι φίλοι της Γιουνάιτεντ ήλπιζαν έως την ύστατη στιγμή ότι η διοίκηση του συλλόγου θα προσπαθούσε να αρπάξει τον Καταλανό τεχνικό μέσα από τα χέρια της Σίτι. Τελικά όμως, αυτό που μένει στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ είναι η πλήρης αβεβαιότητα στην μετά Φαν Χάαλ εποχή (ο Ολλανδός είναι σχεδόν αδύνατο να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν) και η ισχυροποίηση της μεγάλης αντιπάλου με τον κορυφαίο τεχνικό του κόσμου.

«Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει πως στις τελευταίες εβδομάδες έκανε και ολοκλήρωσε διαπραγματεύσεις με τον Πεπ Γκουαρδιόλα για να γίνει πρώτος προπονητής της από τη σεζόν 2016-17 και έπειτα. Το συμβόλαιο είναι για τρία χρόνια.

Από σεβασμό προς τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και τους παίκτες, ο σύλλογος επιθυμεί να κάνει γνωστή αυτή την απόφαση για να αφαιρέσει από την ομάδα το αχρείαστο βάρος της φημολογίας.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος ήταν υπέρ του να γνωστοποιήσουμε την απόφασή μας είναι αποκλειστικά αφοσιωμένος στο να πετύχει τους στόχους της ομάδας αυτή τη σεζόν, έχοντας σεβασμό απέναντι σε όλους όσους εμπλέκονται με το σύλλογο», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι.

Το γεγονός δημοσιοποίησε πρώτος ο ίδιος ο Μάνουελ Πελεγκρίνι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τη Σάντερλαντ. Ο Χιλιανός προπονητής αποκάλυψε ότι το γνώριζε εδώ και ένα μήνα.

«Το ανακοινώνω εγώ πρώτος γιατί δεν είναι καλό να κυκλοφορούν συνέχεια φήμες και σενάρια... Το ήξερα εδώ και έναν μήνα για τον Πεπ, δεν κινήθηκε πίσω από την πλάτη μου ο σύλλογος», τόνισε ο πρωταθλητής Αγγλίας του 2014.

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αμείβεται με 10 εκατ. ευρώ ετησίως από την Μπάγερν, θα πάρει σχεδόν τα διπλά στο Μάντσεστερ αφού η Σίτι του πρόσφερε 45 εκατ. λίρες (59,1 εκατ. ευρώ) για το τριετές συμβόλαιο! Με λίγα λόγια θα είναι μακράν ο πιο ακριβοπληρωμένος από το ρόστερ του συλλόγου, ακόμα και σε επίπεδο παικτών μόνο οι Μέσι και Ρονάλντο (θα) μπορούν να συγκριθούν μαζί του…

The post Ολική… απόγνωση στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ – Ο Γκουαρδιόλα ανακοινώθηκε από τη Σίτι! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα