Ο Αντρέας Βαλ είναι τρελός: Αυτοπυροβολήθηκε για την επιστήμη και το πανηγύρισε [βίντεο]

15:31 1/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Από μικρά μας έλεγαν τη φράση «μάθε τέχνη κι άστην, κι αν πεινάσεις πιάστην». Τότε δεν το καταλαβαίναμε, αλλά όσο μεγαλώναμε αντιλαμβανόμασταν τι σημαίνει. Όσο περισσότερα μαθαίνεις, τόσο πιο πολύ ανοίγεις το πεδίο ευκαιριών σου. Δεν χρειάζεται πάντα να αφήσεις το βασικό σου αντικείμενο όμως.

Ο Αντρέας Βαλ είναι ένας φυσικός που δεν έμαθε μια άλλη τέχνη, αλλά χρησιμοποίηση την τέχνη που ήδη ήξερε για να γίνει διάσημος. Τον τελευταίο χρόνο ανεβάζει βιντεάκια στο Youtube,

όπου πειραματίζεται με θεωρίες του, τις οποίες στο τέλος πάντα τις αποδεικνύει. Μόνο που δεν μιλάμε για απλές θεωρίες, αλλά για υποθέσεις που απαιτούν ένα μεγάλο ρίσκο. Ακόμα και για την ζωή του.

Ο Βαλ κατάφερε μέσα σε μια βδομάδα να κάνει 12 και πλέον εκατομμύρια views με ένα βίντεο που τον δείχνει να βρίσκεται μέσα σε μια πισίνα, με ένα όπλο να τον σημαδεύει μες στο νερό. Όχι απλώς ένα όπλο, αλλά ένα από αυτά που έχουν οι σκοπευτές. Στάθηκε σε συγκεκριμένη απόσταση απέναντι του και με ένα σχοινί τράβηξε την σκανδάλη. Αυτό που προσπάθησε να αποδείξει είναι ότι αν σε πυροβολήσουν μες στο νερό δεν θα πάθεις τίποτα.

Οπότε τώρα ξέρετε. Αν βρεθείτε μπλεγμένοι βουτήξτε μέσα σε πισίνα ή θάλασσα.

The post Ο Αντρέας Βαλ είναι τρελός: Αυτοπυροβολήθηκε για την επιστήμη και το πανηγύρισε [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα