Όλη η ιστορία του Παναθηναϊκού σε μία εκδήλωση (εικόνες & βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός με μία τρομερή εκδήλωση στο κλειστό του ΟΑΚΑ, τίμησε την ιστορία του (Διαμαντίδης, Μποντιρόγκα, Αλβέρτης, Φώτσης & Βράνκοβιτς), τον μεγαλύτερο παράγοντα της πράσινης ΚΑΕ, Πάυλο Γιαννακόπουλο κι αμέσως μετά παρουσίασε την νέα ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, η οποία επικράτησε της Παρτιζάν (66-56).

Πριν

αρχίσουν οι βραβεύσεις των παικτών, η ΚΑΕ παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της ομάδα. Την παράσταση έκλεψε η τέταρτη καταπράσινη φανέλα με μανίκια α λα NBA!

Στη συνέχεια το μενού είχε τις βραβεύσεις των καλύτερων 5 της τελευταίας 25ετίας (Διαμαντίδης, Μποντιρόγκα, Αλβέρτης, Φώτσης & Βράνκοβιτς) στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Honouring our Legacy» και του Παύλου Γιαννακόπουλου συν την ονομασία του κλειστού της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σε «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Βράνκοβιτς: «Είναι μία συναισθητική βραδιά γιατί είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ. Κύριε Παύλο, κύριε πρόεδρε, ευχαριστώ πάρα πολύ. Γεια σας» είπε ο Δαλματός γίγαντας.

Φώτσης: «Ακόμη μία ημέρα μαζί. Εμείς αυτά τα ζούμε κάθε μέρα. Κάθε φορά, αφού είστε εδώ, είναι σαν γιορτή για εμάς. Δεν είναι κάτι διαφορετικό σήμερα. Όλο ξέρετε πόσο αγαπάμε αυτή την ομάδα, ανεξαρτήτως ποιος βραβεύεται και ποιος όχι. Όλοι είμαστε εδώ για εσάς όπως εσείς για εμάς»

Αλβέρτης: «Θέλω να σας ευχαριστήσω ακόμη μία φορά, μέσα απ' τα βάθη της καρδιάς μου. Είναι μεγαλείο ν' ανήκουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Με μεγάλη αγάπη και μεγάλη πίστη όλοι μαζί, ξεκινώντας απ' τον πρόεδρο, τον κύριο Παύλο, τον Θανάση και τώρα τον Δημήτρη, με όλους εσάς έχουμε καταφέρει να ζούμε βραδιές σαν τη σημερινή. Δε θέλω να πω πολλά, μόνο αυτό και να με θυμάστε: Στις χαρές και στις λύπες μαζί. Μη το ξεχνάτε»

Μποντιρόγκα: «Είναι μεγάλη τιμή να 'χω αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού για εσάς. Ευχαριστώ μεγάλε πρόεδρε. Κύριε Παύλο, εσάς και την οικογένειά σας, που με φέρατε στον Παναθηναϊκό. Είστε πάντα στην καρδιά μου. Σας αγαπάω πολύ»

Διαμαντίδης: «Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ σ' αυτή τη μεγάλη ομάδα. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, αυτή η ομάδα μένει εδώ. Όλοι πρέπει να ξέρετε, κοντά και στα δύσκολα και στα εύκολα. Σας ευχαριστούμε πολύ»

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Όταν πεθάνω, να με θάψετε με τη σημαία του ΠΑΟ»

«Φίλοι μου αγαπημένοι, σας ευχαριστώ για την παρουσία σας κι επίσης γιατί ακολουθείτε την Παναθηναϊκή ιδέα. Σας παρακαλώ να με ακούσετε με λίγη ησυχία. Έχω μία παραίνεση και μία παράκληση: Όταν πεθάνω, να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού»

Δάκρυσε το ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός είναι όλη του η ζωή, καθώς διοικητικά ασχολείται από το 1972! Έχει προσφέρει στον Σύλλογο που λατρεύει τα ΠΑΝΤΑ. Ο λόγος για τον Παύλο Γιαννακόπουλο τον μεγαλύτερο παράγοντα του «τριφυλλιού», τον άνθρωπο που μαζί με τον αδερφό του Θανάση έδωσαν χρήμα, χρόνο, ώρες, για να κατακτηθούν δεκάδες τίτλοι σε όλα τα αθλήματα. Να κατακτηθούν έξι Ευρωπαϊκά στο μπάσκετ και πολλοί τίτλοι σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Στην σημερινή μεγάλη γιορτή όλων των Παναθηναϊκών στο ΟΑΚΑ, μπορεί όλοι οι παίκτες του μπάσκετ που τίμησαν το «τριφύλλι» να αποθεώθηκαν από τον κόσμο που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο, ωστόσο εκεί που έγινε ο χαμός ήταν όταν βραβεύτηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Για την ακρίβεια δεν βραβεύτηκε, αλλά τιμήθηκε όπως πραγματικά του άξιζε.

Ο πασίγνωστος «Τάφος του Ινδού», που μεγάλωσε γενιές Παναθηναϊκών, από σήμερα θα λέγεται «Κλειστό Γυμναστήριο Παύλος Γιαννακόπουλος». Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς με την συγκίνηση να είναι απίστευτη. Τα μάτριξ έδειχναν ένα βίντεο αφιερωμένο στον Παύλο Γιαννακόπουλο, αφιερωμένο σε ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του Συλλόγου.

Ο ίδιος, δακρυσμένος από την συγκίνηση, αρκέστηκε σε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού που σήμερα είναι κοντά μας», την στιγμή που όλο το ΟΑΚΑ τον αποθέωνε.

Πύρρειος νίκη

Θέλοντας και μη η φιλική νίκη επί της Παρτιζάν (66-56) πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αλλά ίσως όχι η εμφάνιση του Σάσα Πάβλοβιτς (16π. με 4/6δίπ., 2/5τρίπ., 2/3β., 2ρ., 1ασ., 1κλ., 1κοψ., 2λ. σε 22:59) απέναντι στην μέχρι πρότινος ομάδα του.

Απ' την άλλη, ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποδεικνύεται σε... άτυχος, αφού αποχώρησε τραυματίας, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι ο νεαρός γκαρντ υπέστη κάταγμα περόνης στο δεξί πόδι κι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης 3 με 4 μήνες.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 34-26, 55-36, 66-56

The post Όλη η ιστορία του Παναθηναϊκού σε μία εκδήλωση (εικόνες & βίντεο) appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα