Οι πιο cult στιγμές προπονητών στην Ελλάδα [βίντεο]

15:04 8/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Οι προπονητές που έρχονται στην Ελλάδα καταφέρνουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο να γίνονται το επίκεντρο της προσοχής, και όχι για της προπονητικές τους ικανότητες.

Το Σάββατο το απόγευμα, ο προπονητής της Ξάνθης, Ρασμάν Λουτσέσκου, έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον μεταφραστή της ομάδος με της έκφραση του «...they f@cked us». Η αντίδραση του μεταφραστή ήταν μοναδική, και αφού πρώτα έμεινε άναυδος στην συνέχεια μετέφρασε την έκφραση ως: «...μας κατατρόπωσαν»

Βέβαια τι να πει κάνεις και στην μεταφράστρια

του Αλμπέρτο Μαλεζάνι στην διαβόητη συνέντευξη Τύπου του Ιταλού προπονητή του Παναθηναϊκού, στην οποία είπε περίπου 100 φορές το «cazzo»:

Η αγαπημένη έκφραση του νυν προπονητή του Πλατανιά και τέως του Ατρομήτου, Γιώργου Παράσχου, φαίνεται πως είναι το ας 'ούμε (ας πούμε), καθώς στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, την είπε 11 φορές.

Σούλης Παπαδόπουλος και Νίκος Αναστόπουλος τσακώθηκαν με το... γάντι στη συνέντευξη Τύπου.

Το πέρασμα του Τζενάρο Γκατούζο από τον πάγκο του ΟΦΗ ήταν γρήγορο, αλλά κατάφερε να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές. Σε μία από αυτές, ο Ιταλός προπονητής αντέδρασε έντονα σε κάποια δημοσιεύματα εφημερίδων χαρακτηρίζοντας τα ως «m@l@kies».

The post Οι πιο cult στιγμές προπονητών στην Ελλάδα [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
piocult
Τυχαία Θέματα