Οι γυναίκες που πέρασαν απ’ το κρεβάτι του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολλές και… καλύπτουν όλα τα γούστα [εικόνες]

Τι να πει κανείς κανείς γι’ αυτό το παιδί; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί στα 30 του χρόνια να αποτελεί ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του ποδοσφαίρου, δεν παύει ωστόσο να απασχολεί τα Μέσα με τον άστατο χαρακτήρα του και την ιδιόρρυθμη προσωπικότητά του.

Ο άσσος της Ρεάλ που πρόσφατα χώρισε από την πάντα σέξι Ιρίνα Σάικ, έσπευσε να παρουσιάσει ως νέα του αγαπημένη την δημοσιογράφο Λουτσία Βίλαλον, με την οποία γνωρίζονταν καιρό και είχαν πολλάκις φωτογραφηθεί μαζί ενώ ακόμα ο ποδοσφαιριστής ήταν με την πρώην του.

Φυσικά, στο κοινό του καμία εντύπωση δεν έκανε το γεγονός πως ο Ρονάλντο βρήκε σε χρόνο ρεκόρ την αντικαταστάτρια, αφού όσοι τον παρακολουθούν γνωρίζουν πολύ καλά την έφεση που έχει στις γυναίκες. Και όχι, επιλεκτικό δεν θα τον λέγαμε, καθώς η ιστορία έχει δείξει πως ο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής δεν αφήνει την παραμικρή ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αποτέλεσμα; Η λίστα με τις γυναίκες που έχει κοιμηθεί ο Κριστιάνο ολοένα να μεγαλώνει και να φιλοξενεί κορμιά για όλα τα γούστα. Ξανθές, μελαχρινές, αδύνατες, χυμώδεις, διάσημες και μη, όλες οι κυρίες που θα δείτε στη συνέχεια έχουν κοινό παρονομαστή το… σεξ με τον Ρονάλντο.

Ορισμένες υπήρξαν σε σχέση μαζί του –μη γλιτώνοντας τις απιστίες του- , ενώ κάποιες άλλες χιλιοδιαφήμισαν το one night stand τους. Πάρις Χίλτον, Μαρία Σαράποβα και Κιμ Καρντάσιαν είναι μόλις μερικά από τα τρανταχτά ονόματα που βρέθηκαν –για λίγο ή πολύ- στο κρεβάτι του σταρ, με όλους εμάς να αναρωτιόμαστε:

Άραγε πόσες ακόμα είναι που δεν γνωρίζουμε;

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Λουτσία Βίλαλον, δημοσιογράφος, 2015 Καρίνα Μπάτσι, μοντέλο του Playboy, 2007 Ίμογκεν Τόμας, μοντέλο, 2010 Μαρία Σαράποβα, 2007 Άλις Γκούντγουιν, μοντέλο, 2009 Αντρέσα Ουράκι, μοντέλο, 2013 Πάρις Χίλτον, 2009 Λουάνα Μπελέτι, 2009 Λουτσιάνα Όμπρεϊ, τραγουδίστρια, 2007 Ιρίνα Σάικ, 2010 - 2015

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Οι γυναίκες που πέρασαν απ’ το κρεβάτι του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολλές και… καλύπτουν όλα τα γούστα [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα