Οι φήμες λένε για το iphone 5

Μία είναι η είδηση που περιμένει όλος το κόσμος. Η αυτοκρατορία της Apple ανακοινώνει σήμερα το πρωί, στις 10 ώρα Αμερικής (στις 8 το απόγευμα για εμάς στην Ελλάδα) τα νέα της προϊόντα από το Cupertino, στο Palo Alto στην Silicon Valley του Σαν Φρανσίσκο.

Η είδηση έχει προκαλέσει φρενίτιδα όχι μόνο στο χρηματιστήριο (ο κολοσσός της Apple κοντεύει να φτιάσει το

700 δισεκατομμύρια δολάρια, ποσό υπερδιπλάσιο της Microsoft), αλλά και σε όλους τους Tec Freaks του πλανήτη. Η φημολογία που έχει ξεσπάσει εδώ και πολύ καιρό, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αν ισχύουν τα μισά από όσα έχουμε ακούσει, τότε οι καινοτομίες του νέου iphone 5 (αυτή πιθανότατα θα είναι η ονομασία του νέου κινητού) ξεπερνούν κάθε προσδοκία.Αν και η Apple προσπαθεί με κάθε μέσο να κρατήσει μυστικά τα νέα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, πληροφορίες έχουν διαρρεύσει σε όλα τα Media του κόσμου.

Σχεδόν σίγουρο θεωρείται ότι η οθόνη θα μεγαλώσει στις 4 ίντσες (το προηγούμενο μοντέλο είχε οθόνη 3.4 ίντσες) ενώ σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν και στην κατασκευή το κινητού με αποτέλεσμα να είναι ανθεκτικότερο και να χαράζεται ελάχιστα. Λέγεται ότι θα χρησιμοποιηθεί ένα νέο κράμα μετάλλων, όπως τιτάνιο, νικέλιο, χαλκός αλλά και άλλα μέταλλα που θα εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε χτυπήματα και ατυχείς πτώσεις του τηλεφώνου.

Η δεύτερη καινοτομία αφορά την ασφάλεια του κινητού. Αντί για το pin που εισάγει κάποιος που θέλει να ενεργοποιήσει το τηλέφωνό του, θα υπάρχει βιομετρικό σύστημα ασφάλειας, με σάρωση δαχτυλικών αποτυπωμάτων ή προσώπου. Όμως οι ανακοινώσεις της εταιρίας δεν θα περιοριστούν στο νέο έξυπνο τηλέφωνο, αλλά και σε άλλα προϊόντα. Οι φανατικοί ελπίζουν ότι σήμερα θα δούμε το νέο ipad Mini ή αλλιώς pad nano και ίσως τα νέα ακουστικά. Η πιθανότερη ημερομηνία πώλησης των νέων προϊόντων θα είναι η 21 Σεπτεμβρίου, ενώ η τιμή του τηλεφώνου για την Αμερική θα είναι ίδια με το iphone 4S.

Σε λίγη ώρα μαζί με όλο τον κόσμο θα ανακαλύψουμε την νέα εποχή που μας υπόσχεται η Apple.

Keywords
Τυχαία Θέματα