Οι Άγγελοι δεν έχουν Φύλο- Το βιβλίο της Τζένης Χειλουδάκη επανεκδίδεται [εικόνα]

Η πολυτάραχη ζωή της Τζένης Χειλουδάκη και τα χρόνια της μεγάλης της δόξας επανέρχονται στο προσκήνιο με την επιστροφή του πρώτου βιβλίου της «Οι Άγγελοι δεν έχουν Φύλο».

Πρόκειται για έναν κόλαφο αποκαλύψεων, φωτογράφιση σημαντικών προσώπων, σκανδάλων, αφηγημένα με τον ιδιότυπο, καυστικό τρόπο της συγγραφέα τους, Τζένης Χειλουδάκη. Ο τίτλος του βιβλίου κάνει σαφή αναφορά στην αλλαγή φύλου, καθώς και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Τζένη τα πρώτα –κυρίως- χρόνια. Η επανέκδοση θα γίνει από τις εκδόσεις «Πολύχρωμος Πλανήτης»,

στο πλαίσιο επαναφοράς στο προσκήνιο και των τεσσάρων βιβλίων που έχει συγγράψει έως τώρα.

Το νέο ανακοίνωσε η ίδια πριν λίγο μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, όπου ανάρτησε φωτογραφία του πρώτου και πιο πολυσυζητημένου βιβλίου, γράφοντας σχετικά: «Αίγλης και κρίσης γωνία...Το Δεκέμβριο από τον Πολύχρωμο Πλανήτη και σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Το τέταρτο βιβλίο μου. Οι άγγελοι δεν έχουν φύλο, μαύρη Βίβλος και κόμικ εξαντλημένα....σύντομα θα επανεκδοθούν, καθώς και το πέμπτο μου, που ήδη κρατείται σε ασφαλή χέρια..... Ειρήνης ή κόλασης γωνία;;;;;»

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τί εκπλήξεις μας φυλάει αυτή τη φορά η Τζένη, η οποία, αν μη τι άλλο, ξέρει πώς να κρατά το ενδιαφέρον μας αμείωτο.

Keywords
Αναζητήσεις
τζενη χειλουδακη
Τυχαία Θέματα