Τι θα… δούμε σήμερα; Το μενού της ημέρας στη Superleague

Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της Superleague σήμερα. Ξεχωρίζει το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, την μοναδική ομάδα που τον υποχρέωσε σε ήττα πέρυσι στο ίδιο γήπεδο.

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, 19:15

Στις 19:15 ξεκινά το «ντέρμπι της Θράκης» ανάμεσα σε Skoda Ξάνθη

και Πανθρακικό. Οι ακρίτες προέρχονται από το βαρύ 3-0 στην Τούμπα, την προηγούμενη εβδομάδα και θέλουν να αλλάξουν το κλίμα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Κομοτηνής ετοιμάζεται για την δεύτερη της έξοδο μετά το 2-2 της προηγούμενης αγωνιστικής στη Λιβαδειά. Ο Νίκος Καραγεωργίου δέχεται έντονη κριτική για τα έργα και της ημέρες του στον πάγκο των Ακριτών, ενώ ο Άκης Μάντζιος πηγαίνει στα Πηγάδια χωρίς άγχος για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα όπως αυτό του προηγούμενου αγώνα.

ΑΡΗΣ-ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, 19:15

Το ταξίδι της στην Superleague συνεχίζει η «σταχτοπούτα» ΑΕΛ Καλλονής. Η ομάδα της Μυτιλήνης απέσπασε θετικά σχόλια για την εμφάνισή της απέναντι στον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική αν και ηττήθηκε με 0-1 στο ΟΑΚΑ. Ο Άρης δεν τα κατάφερε να μπει… με το δεξί στη νέα σεζόν και έχασε από τον Απόλλωνα στην επιστροφή του στη πρώτη κατηγορία. Οι κίτρινοι χρειάζονται την νίκη σε αυτό το ματς, ενώ η Καλλονή πάει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να αποκτήσει τους πρώτους της βαθμούς στη μεγάλη κατηγορία, χωρίς άγχος αφού είναι το αουτσάιντερ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, 19:15

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» σε ένα παιχνίδι που οι άμυνες απουσίαζαν, κατάφερε να πάρει ισοπαλία απέναντι στον φιναλίστ του Κυπέλλου Αστέρα Τρίπολης, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Από την άλλη οι «Ελαφρές Ταξιαρχίες» ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την πορεία τους στη Superleague επικρατώντας του Άρη. Για την νίκη θα αγωνιστούν οι Γιαννιώτες, μπροστά στο κοινό τους στους «Ζωσιμάδες», ενώ ο Απόλλων ταξιδεύει χωρίς άγχος επιζητώντας ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, 19:15

Αν κρίνει κανείς από τις δύο πρώτες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, αναμένουμε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Στα Χανιά ο Πλατανιάς έφερε ισοπαλία 2-2 με την Βέροια, ενώ ο Αστέρας στο πιο παραγωγικό παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής σταμάτησε στο 3-3 με την ομάδα των Ιωαννίνων. Αναμένεται ένα παιχνίδι με ωραίο ποδόσφαιρο καθώς σκοπός των δύο ομάδων είναι η νίκη χωρίς να καίγονται απαραίτητα για βαθμούς, στο σημείο που βρίσκεται το Πρωτάθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, 21:30

Στο παιχνίδι που κλείνει την σημερινή μέρα για την Superleague, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την μόνη ομάδα που τον νίκησε πέρυσι, τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες στα μέσα της εβδομάδας ηττήθηκαν 1-3 από την Άλκμααρ, ενώ οι ερυθρόλευκοι και ο Μίτσελ βρίσκονται υπό κρίση. Οι πρωταθλητές με νίκη αποκτούν διαφορά τριών βαθμών από τον βασικό διεκδικητή ΠΑΟΚ και τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική, μετά τις ήττες των δύο τελευταίων χθες σε Αγρίνιο και Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Ατρομήτου πηγαίνει στο «Καραϊσκάκης» χωρίς άγχος, αλλά σε περίπτωση που κάνει τη ζημιά θα «ρεφάρει» την ήττα στα Playoff του Europa League καθώς και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Εργοτέλη στην πρεμιέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα