Οι 10 καλύτερες θεματικές σουίτες του κόσμου!

Είναι φορές που φαντασιώνεσαι πως είσαι ο «Τζέιμς Μποντ»; Θα ήθελες να έχεις ανέβει σε ελικόπτερο και δεν το έχεις καταφέρει ποτέ; Πολλά από τα high end ξενοδοχεία προσφέρουν κάποιες πρωτόγνωρες εμπειρίες κατά τη διάρκεια της παραμονής σου, σε μια από τις σουίτες τους…

Δες τις 10 πιο εντυπωσιακές, θεματικές σουίτες ξενοδοχείων…

10. Beaver Cottage Suite, Winvian Resort, στο Λιτσφιλντ του Κονέκτικατ. Ή αλλιώς, «επιστροφή στη φύση»! Τιμή: 950 ευρώ τη βραδιά, περίπου.

9.  »Eloise Suite», στο The Plaza

Hotel της Νέας Υόρκης. Για μικρά κορίτσια, εμπνευσμένο από τη διάσημη ηρωίδα των βιβλίων της συγγραφέα Kay Thompson. Τιμή: 2045 ευρώ τη βραδιά, περίπου.

8. Knights of the Plaza Tower Suite στο The Plaza Hotel, στη Νέα Υόρκη. Τιμή: 1945 ευρώ τη βραδιά, περίπου.

7. Barbie Suite, στο  Palms του Λας Βέγκας. Για κορίτσια που λατρεύουν την ξανθιά κούκλα! Και αγόρια που τη λατρεύουν επίσης! Τιμή: 4.000 ευρώ για μια βραδιά, περίπου.

6. Mickey Mouse Penthouse, στο Disneyland Hotel, Καλιφόρνια. Για τους αμετανόητους φαν του ήρωα του Γουολτ Ντίσνεϊ. Τιμή: 2.700 ευρώ τη βραδιά, περίπου.

5. Hardwood Suite στο Palms, Λας Βέγκας. Για λάτρεις του μπάσκετ! Τιμή: 25.000 ευρώ τη βραδιά, περίπου.

4. Poseidon Undersea Suite,  Poseidon Undersea Resort, στα Φίτζι. Τιμή: 30.000 ευρώ για πακέτο έξι διανυκτερεύσεων, περίπου. Η μόνη φορά που δεν θα σε πειράξει να κοιμηθείς παρέα με τα ψάρια!

3. Tiffany Suite,  St. Regis Hotel, στη Νέα Υόρκη. Για τις fans του Πρωινού Στο Τίφανις! Τιμή: 9.500 ευρώ τη βραδιά, περίπου.

2. Helicopter Suite, Winvian Resort, στο Λιτσφιλντ του Κονέκτικατ. Για αυτούς που θα ήθελαν να γίνουν πιλότοι ελικοπτέρων! Τιμή: 950 ευρώ τη βραδιά, περίπου.

1. 007 Suite, Hotel Le Seven, Παρίσι. Για τους wannabe πράκτορες της Secret Intelligence Service. Τιμή: 550 ευρώ τη βραδιά, περίπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα