Τρύπαγαν ελέφαντα τσίρκου με τσουγκράνα!

Φριχτά βασανιστήρια έζησε ένας θηλυκός ελέφαντας στα χέρια ενός ιδιοκτήτη τσίρκου και του προσωπικού του. Η κάμερα τους έπιασε να χτυπούν ανελέητα το άτυχο ζώο ακόμη και με τσουγκράνες.

Ο ιδιοκτήτης του Σούπερ Τσίρκου όπως λέγεται, είναι ο 69χρονος Μπόμπυ Ρόμπερτς και σύζυγός του η 63χρονη Μόιρα. Η κακομεταχείριση του 59χρονου ασιατικού ελέφαντα τους έφερε όμως αντιμέτωπους με την δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Άννι (όπως ονομάζεται το ζώο) κρατιόταν έγκλειστη και αλυσοδεμένη επί 24ωρα. Οι αλυσίδες έβγαιναν μόνο μία φορά την εβδομάδα προκειμένου να τις βάλουν στο άλλο

πόδι.

Το δικαστήριο είδε τα αποδεικτικά από την κάμερα όπου ο ελέφαντας βρισκόταν σε απόλυτη νοητική σύγχυση καθώς κούναγε το κορμί της δεξιά -αριστερά. Ευτυχώς για την Άννι η κάμερα τοποθετήθηκε εκεί από μέλη της οργάνωσης «Υπερασπιστές των Ζώων Διεθνώς» και έδειξε το πώς μεταχειριζόταν το ζώο από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 15 Φεβρουαρίου του προηγούμενου έτους.

Η κάμερα έδειξε τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους του τσίρκου να τρυπούν με τσουγκράνες τον ελέφαντα, να την χτυπούν ανελέητα, να την κλωτσούν και να της δίνουν μπουνιές χωρίς έλεος. Το βίντεο απεικονίζει τον Ρόμπερτς να μπαίνει στον αχυρώνα και να χτυπάει το άτυχο ζώο στην κοιλιά.

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη και όπως φαίνεται υπάρχουν αρκετές αποδείξεις για να καταδικαστεί ο Ρόμπερτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα