Τα ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα 19/11 – 25/11, από τον Γιώργο Πανόπουλο!

Κριός: Αφού τα ταξίδια, ο καθημερινός προγραμματισμός, ό,τι σχετίζεται με σπουδές, εργασιακές λεπτομέρειες, μεταφορικό μέσο, επαγγελματικά ραντεβού, αλληλογραφία και γραφειοκρατία κάθε είδους βάλλονται αυτή την περίοδο, μπορεί να βρεθείς στη μέση ενός πελάγους από υποχρεώσεις και να ανακύπτουν διαρκώς θέματα που χρειάζονται να διεκπεραιωθούν αμέσως. Σταθερότητα και κανονικότητα διαταράσσονται. Με την προσοχή σου διασπασμένη σε πολλά μέτωπα είναι φυσικό να μην μπορείς

εύκολα να συγκεντρωθείς σε κάτι σοβαρό. Κυκλοφορείς στη δουλειά σου αφηρημένος και η κρίση σου υπολειτουργεί.

Ναι, θα ήταν υπέροχα να φύγεις για το Μπαλί ή να προχωράς στους δρόμους του Μιλάνου χαζεύοντας βιτρίνες στη Montenapoleone, αλλά επειδή όπως και οι περισσότεροι από εμάς θα μείνουμε στην Αθήνα ακούγοντας την κόρνα του πίσω αυτοκινήτου να χτυπάει πριν ανάψει το πράσινο, είσαι υποχρεωμένος/η να παρακολουθήσεις την καθημερινότητα με τις απαιτήσεις της και να την υποστείς ολοκληρωτικά, ακόμα κι αν είσαι εσύ που κορνάρει πριν ανάψει το πράσινο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος: Η οικονομική σου κατάσταση είναι ρευστή με αποχρώσεις κυλιόμενης σκάλας – άλλοτε προς τα πάνω και άλλοτε προς το υπόγειο. Όταν ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος σ’ έναν από τους οικονομικούς οίκους αισθάνεσαι ευάλωτος και ανασφαλής. Συνήθως η λογική και το ένστικτο σού υπαγορεύουν τις λύσεις, αλλά αυτή την εποχή η λογική σου δεν είναι στα καλύτερά της και το ένστικτο δεν λειτουργεί. Κάθε οικονομική δοσοληψία είναι ιδιαίτερα εύθραυστη, οπότε ούτε δάνεια, ούτε οικονομικές συμφωνίες, ούτε εργασιακές αλλαγές, ούτε σημαντικές αγορές, ούτε δάνεια από σένα προς άλλους -αστείο- είναι προς το συμφέρον σου.

Οι Ταύροι έχουν το ταλέντο να εξισορροπούν κάθε πιεστική περίοδο με κάτι που τους ευχαριστεί, τους χαλαρώνει και τους ανανεώνει. It’s ok. Απλά φρόντισε η απόλαυση που θα βρεις να μη σε γονατίσει οικονομικά και να μη σου προσθέσει περιττά κιλά.

Υ.Γ. Όσο για τον Άρη στον Αιγόκερω, σε βοηθάει στη συνειδητοποίηση ότι δεν μπορείς να καθρεφτίζεις αέναα τον Άλλο στη σχέση κι ότι πρέπει να δώσεις απαντήσεις στον εαυτό σου σύμφωνα με τη δική σου εμπειρία. Έχεις μια μοναδική ευκαιρία να χαμηλώσεις τη συναισθηματική σου ένταση και να πάρεις απόσταση από οποιονδήποτε εξαρτάσαι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι: Ο όγδοος οίκος σου, τον οποίο κυβερνάει ο Αιγόκερως, είναι ένα σκοτεινό και σημαντικό από ψυχολογικής πλευράς σημείο στο χάρτη σου. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου με τον Άρη εκεί, θα κληθείς να επαναπροσδιορίσεις την αξία των σχέσεών σου και κυρίως να εξετάσεις πόσο ποιοτική είναι η επαφή σου με αυτούς που σε ενδιαφέρουν σε ένα πιο βαθύ συναισθηματικό επίπεδο. Ο όγδοος οίκος συμβολίζει τον τομέα όπου συγχωνευόμαστε και μοιραζόμαστε με τους άλλους με έναν απόλυτα πνευματικό, σχεδόν υπερφυσικό τρόπο.

Φυσικά και δεν είναι του στιλ σου να βρίσκεσαι σε

Keywords
Τυχαία Θέματα