Ο Σκουρλέτης στηρίζει την «αποστασία» του Τσίπρα: Πρώτος θιγόμενος ο Βενιζέλος

«Οι βουλευτές έχουν ευθύνη απέναντι σε αυτούς που τους ψήφισαν και έχουν ελευθερία συνείδησης» δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης, επιμένοντας στην πρόσκληση Τσίπρα σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν την κυβέρνηση και η οποία προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος

αισθάνεται ως ο πρώτος θιγόμενος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με δήλωσή του στα ΝΕΑ, κάνει λόγο για «απροκάλυπτη και αγοραία πρόκληση» προαναγγέλοντας οργανωμένη απάντηση από το ΠΑΣΟΚ, έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ.

Χθες, ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει στην Αυγή, μεταξύ άλλων, ότι «όσοι αποφασίσουν με την ψήφο τους να θέσουν τέρμα στην καταστροφική πορεία της χώρας, παρά τις επιθέσεις του συστήματος της μνημονιακής διαπλοκής, που θα είναι σφοδρές όπως φάνηκε και στην περίπτωση της Θ. Τζάκρη, θα έχουν την πλατιά αποδοχή της λαϊκής βάσης, των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών που τους εξέλεξαν και δεν αντέχουν άλλο».

Ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε ακόμη ότι σε μεγάλο βαθμό το ποσοστό του 27% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο είναι αποτέλεσμα ιδιότυπης συμμαχίας κοινωνικών δυνάμεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα