Ο Ριμπολόβλεφ έκανε αγιασμό στον Σκορπιό και τρισάγιο στους τάφους των Ωνάση

Τελετή αγιασμού στον Σκορπιό πραγματοποίησαν τη Δευτέρα ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ με την κόρη του Καταρίνα. Οι δυο τους είχαν φτάσει από το Μόντε Κάρλο με το ιδιώκτικο airbus τους το οποίο τους άφησε στο Άκτιο και από εκεί πέταξαν με ελικόπτερο στον επίγειο παράδεισό τους.

Η τελετή του αγιασμού πραγματοποιήθηκε στις 18:30 από τον Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης Θεόφιλο και άλλων τριών ιερωμένων οι οποίοι έφτασαν από το Νυδρί με το WDER Speedboat του Ρώσου Μεγιστάνα. Όπως αναφέρει η Σίβυλλα στο

Βήμα, αμέσως μετά την τελετή άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς στο νησί, γεγονός που εντυπωσίασε τον Ριμπολόβλεφ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η νεαρήΚαταρίνα περνάειμεν ένα αρκετό μέρος του χρόνου της στις ΗΠΑ λόγω των σπουδών της,είναι όμως αποφασισμένη να παραβρίσκεται σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις. Άλλωστε εκείνη παρουσιάζεται στα επίσημα χαρτιά αγοραπωλησίας του Σκορπιού ως ιδιοκτήτρια του νησιού. Μετά τον αγιασμό εψάλη τρισάγιο στους τάφους των Αριστοτέλη, Χριστίνας και Αλέξανδρου Ωνάση.

Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα στο μεγάλο σαλόνι του κυρίως κτίσματος το οποίο έχει ανακαινισθεί σχεδόν ολοκληρωτικά και παρόντες ήταν 30 περίπου Έλληνες προσκεκλημένοι. Μάλιστα κάποιοι θυμήθηκαν ότι ανάλογες καιρικές συνθήκες είχαν δημιουργηθεί στο ιδιόκτητο νησί στο γάμο του Αριστοτέλη Ωνάση με την χήρα του Τζον Κένεντι, Τζάκι τον Οκτώβριο του 1968. Οι βροντές και αστραπές ήταν τόσο δυνατές που ο μικρός τότε Τζον-Τζον Κένεντι έκρυβε το κεφάλι του μέσα στο κατάλευκο, μίνι Valentino νυφικό της μαμάς Τζάκι. Η Τζάκι και η κόρη της Καρολίνα Κένεντι έδειχναν μάλλον ξαφνιασμένες. Είχαν συνηθίσει στην διάρκεια των επισκέψεών τους στο Σκορπιό τον λαμπερό ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Το μενού περιελάμβανε ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Ο Ριμπολόβλεφ έμοιαζε ευτυχής ενώ η κόρη του ενθουσιασμένη μέσα σε ένα λιτό outfit συνομιλούσε με τους καλεσμένους τους πίνοντας λευκό και κόκκινο κρασί μέχρι αργά το βράδυ.

Με την καλοκαιρινή περίοδο στο Σκορπιό να τελειώνει, πατέρας και κόρη θα επιστρέψουν και πάλι πολύ σύντομα στο Μόντε Κάρλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα