Eπίθεση Μαρίνου στον Τσίπρα: Ως εδώ! Αποσταθεροποιείς τη χώρα για μια καρέκλα

Oξύτατη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Ανδρέας Μαρίνος κατηγορώντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί να αποσταθεροποιήσει τη χώρα με μόνο στόχο την κατάληψη μιας καλύτερης καρέκλας.

Με άρθρο του ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ απευθύνεται ευθέως στον κ. Τσίπρας

και διερωτάται ποιοι τον ωθούν με τέτοια επιμονή να ζητάειτην πλήρη πολιτική αποσταθεροποίηση της Δημοκρατίας μας μέσω μιας τέτοιας κίνησης.

Το άρθρο του κ. Μαρίνου με τίτλο «Ως εδώ... κύριε Τσίπρα!» έχει ως εξής:

«Ποιος σώφρων άνθρωπος μπορεί να πιστέψει πως ενώ ακόμα δεν τελείωσε η υπόθεση ξεκουκουλώματος της Χρυσής Αυγής και των παράπλευρων επιπτώσεων που μπορεί να έχει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα δια στόματος Αρχηγού προβαίνει σε παραλήρημα ζητώντας εκλογές. Ποιοι σας συμβουλεύουν κύριε Τσίπρα; Ποιοι σας ωθούν με τέτοια επιμονή να ζητάτε την πλήρη πολιτική αποσταθεροποίηση της Δημοκρατίας μας μέσω μιας τέτοιας κίνησης; Μάλλον η έγνοια σας για το καλό των Ελλήνων πολιτών αρχίζει και τελειώνει στην αναζήτηση μιας καλύτερης καρέκλας. Είναι δυνατόν; Μάλλον για εσάς είναι!

Είναι, γιατί οριόσασταν για την πολιτική ύπαρξη των φασιστικών μορφωμάτων, αλλά την στιγμή που τελικά η Δημοκρατία νικά, εσείς απλά γυρίζετε σελίδα, αγνοώντας τις τιτάνιες προσπάθειες της Κυβέρνησης, η οποία χρησιμοποιεί προσεκτικά κάθε διάταξη από το Συνταγματικό πλαίσιο κατά των εχθρών της Δημοκρατίας και της ευνομούμενης κοινωνίας.

Πέραν λοιπόν του ότι εθελοτυφλείτε νομίζοντας ότι σας βολεύει μία εκλογική αναμέτρηση, θεωρείτε ότι, σε μία τόσο επικίνδυνη καμπή για τη χώρα και το πολιτικό σύστημα, η Πατρίδα μπορεί να συρθεί σε εκλογές.

Λυπάμαι για τον τρόπο σκέψης και τα κίνητρα που σας οδηγούν σε μία τέτοια συλλογιστική. Η δημοκρατία μας, χάρη σε αυτή την Κυβέρνηση, αποδεικνύει πως είναι σταθερή και δυνατή για να λυγίσει κάθε πρακτική υπονόμευσής της. Η Χώρα μας δεν έπαψε λεπτό, ούτε τώρα κατά την διάρκεια της εξάρθρωσης της εγκληματικής σπείρας, να δυναμώνει οικονομικά και να υπερακοντίζει τους δημοσιονομικούς στόχους δίνοντας λύση, ώστε να τελειώσουν πιο γρήγορα τα βάσανα του κόσμου και οι θυσίες των πολιτών να πιάσουν τόπο. Δεν ήταν καθόλου τυχαία, επίσης, για άλλη μια φορά η άνοδος της χώρας στον διεθνή πίνακα ανταγωνιστικότητας. Τίποτε δεν ήταν τυχαίο...τίποτε δεν είναι τυχαίο. Όλα οφείλονται σε αυτή την Κυβέρνηση. Την Κυβέρνηση της πραγματικής Εθνικής Σωτηρίας, που δεν έχει πάψει λεπτό να αγωνίζεται για το μέλλον των παιδιών μας.

Μην προσπαθείτε να βάλετε σε αυτή την προσπάθεια τρικλοποδιά κ. Τσίπρα. Θα ήταν ένα λάθος που θα οδηγούσε στην κοινωνική απαξίωση και του προσώπου σας, αλλά και της αριστεράς εν γένει».

Keywords
Τυχαία Θέματα