Ο Πάγκαλος δεν έχει να πληρώσει τους φόρους του!

Την αδυναμία του να αποπληρώσει τους φόρους του αποκάλυψε ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος έχει βγάλει τα ακίνητά του στο σφυρί αλλά όπως λέει «κανείς δεν αγοράζει»!

Μιλώντας στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής» ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου δήλωσε πως «πουλάει ακίνητα, αλλά

κανείς δεν αγοράζει» και πως αυτός είναι ο λόγος που τον οδηγεί σε «στάση πληρωμών» σε σχέση με τους φόρους που πρέπει να καταβάλλει στο ελληνικό Δημόσιο.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πάγκαλος είχε δηλώσει το Σεπτέμβριο του 2011 πως θα αναζητούσε αγοραστές για κάποιο μέρος της ακίνητης περιουσίας του προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Φυσικά στη συνέντευξή του δεν μίλησε μόνο για την οικονομική στενότητα στην οποία βρίσκεται αλλά αναφέρθηκε και στο επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας πως το βασικό θέμα δεν είναι η ηγεσία αλλά το πως λειτουργεί το κόμμα.

«Γνωρίζω τι θα πω εγώ στο συνέδριο. Δεν ξέρω τι θα πουν οι υπόλοιποι ούτε ποιους θα έχει η πλειοψηφία. Τα συνέδρια των κομμάτων συζητούν τα πάντα και το θέμα ηγεσίας αν τεθεί. Δεν είναι όμως αυτό το κύριο θέμα αυτήν τη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ. Τα κύρια θέματα είναι δύο: Η κατάργηση του σταυρού προτίμησης και η υιοθέτηση νέου εκλογικού συστήματος μικτού χαρακτήρα, η τροποποίηση ριζικά του τρόπου λειτουργίας και η λήψη αποφάσεων στο κόμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα