Αυτό είναι το μόνο χωριό που θα γλιτώσει στις 21 Δεκεμβρίου

Ενα μικρό χωριό 189 κατοίκων στη νότια Γαλλία έχει γίνει το κέντρου του κόσμου για πάσης φύσεως ερευνητές και ουφο-λόγους αφού θεωρούν πως το εν λόγω σημείο θα είναι το μόνο μέρος του κόσμου που θα σωθεί από τον επικείμενο Αρμαγεδδώνα στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.

Το χωριό ονομάζεται Μπιγκαράς και βρίσκεται στους πρόποδες ομώνυμου βουνού το οποίο θεωρείται «ιερό» και παρέχει προστασία. Οι χιλιάδες εισβολείς που έχουν

κατακλείσει την περιοχή πιστεύουν ότι σε μια τεράστια κοιλότητα στο εν λόγω βουνό έχουν… στρατοπεδεύσει εξωγήινοι που περιμένουν το τέλος του κόσμου και προτού αποχωρήσουν από τον πλανήτη θα πάρουν μαζί τους ορισμένους τυχερούς κατοίκους της Γης.

Σύμφωνα με τον Ζαν Πιερ Ντελόρ, δήμαρχο του Μπιγκαράς την τελευταία δεκαετία πολλοί άνθρωποι επισκέφθηκαν την περιοχή, μετά από αναφορές για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα και ήχους κάτω από το βουνό. Ωστόσο το τελευταίο διαστημα η προσέλευση χιλιάδων ανθρώπων έχει βγει εκτός ελέγχου αφού η 21η Δεκεμβρίου πλησιάζει και πολλές ιστοσελίδες συμβουλεύουν τον κόσμο να καταφύγει στο χωριό για να σωθεί.

«Δεν είναι καθόλου αστείο. Αν έρθουν εδώ αύριο 10.000 άνθρωποι, εμείς ένα χωριό 200 κατοίκων δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε. Έχω ενημερώσει τις τοπικές αρχές για τις ανησυχίες μας και θέλω και ο στρατός να είναι έτοιμος αν χρειαστεί για να επέμβει τον Δεκέμβριο του 2012» δηλώνει στην «Daily Telegraph» ο Ντελόρ, φανερά προβληματισμένος.

Οι αρχές ήδη έχουν πάρει τα πρώτα μέτρα και εμποδίζουν την πρόσβαση στο βουνό χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.  Γύρω από το μυστήριο βουνό υπάρχει μια ολόκληρη μυθολογία αφού θεωρείται ότι υπάρχει χρονοπύλη, ο Νοστράδαμος είχε μιλήσει για θετικές «δονήσεις» ενώ υπάρχει και ένας θρύλος ότι εκεί βρίσκεται θαμμένος ο θησαυρός του αινιγματικού αβά Φρανσουά Μπερενζέ Σονιέρ τον οποίο επιχείρησαν να βρουν οι ναζί αλλά και η ισραηλινή Μοσάντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα